Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μετάλλια οι Ευβοιώτες στην Πορταριά.

 Η Ανάβαση Πορταριάς, μια από τις πιο αγαπημένες αναβάσεις της χώρας μας για οδηγούς και θεατές, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το διήμερο 26 και 27 Σεπτεμβρίου, έχοντας συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων και θεατών, με τον Κώστα Πατσουρέα να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας.
Η 35η Ανάβαση Πορταριάς, διοργανώθηκε  από το τοπικό Αθλητικό Σωματείο "Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου" και ήταν για τον 6ο γύρο του Πρωταθλήματος Αναβάσεων.. Όπως τις περισσότερες φορές, έτσι και φέτος το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο και αποτυπώθηκε εμπράκτως τόσο από τις 107 συμμετοχές, όσο και από την παρουσία θεατών στη διαδρομή.
Τον καλύτερο συνολικό χρόνο της ημέρας, σημείωσε ο Κώστας Πατσουρέας (Mitsubishi Lancer EVO IX), ο οποίος συμμετείχε στον αγώνα στο πλαίσιο της Formula Saloon Turbo, στην οποία φυσικά και επικράτησε, μετά από εξαιρετική εμφάνιση.


Κορυφαίος Ευβοιώτης στην Πορταριά ο Παντελής Βασιλειάδης που πήρε την 1η θέση στην κατηγορία Ε/Ε 10 με χρόνο 3.57.51.





Την 2η θέση κατέκτησε ο Νίκος Ντούρας που προηγείται στην βαθμολογία στην κατηγορία Ν3 με χρόνο 4.16.92, πίσω από τον Γιάννη Φωτεινέλη που ήταν πρώτος.

Την δεύτερη θέση κατέκτησε και ο Θανάσης Κουρνιάτης στην κατηγορία Ε/Ε 11 με χρόνο 4.08.56 φέρνοντας το 5ο του μετάλλιο στο φετινό πρωτάθλημα.
Καλή εμφάνιση και του Γιώργου Χαρμαντά που τερμάτισε στην 6η θέση στην Α/6 με χρόνο 4.14.75.