Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε στη Κήρινθο

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου σχετικά με τις ομάδες που χάνουν τις ευκαιρίες τελικά να δέχονται και γκολ επιβεβαιώθηκε σήμερα στην Κήρινθο όπου η τοπική ομάδα επικράτησε της Αναγέννησης Μαντουδίου με 2-1.
 Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παρότι προηγήθηκαν στο σκορ στο 47΄ τελικά έφυγαν με άδεια χέρια και πολλά παράπονα καθώς διαμαρτύρονται ότι και τα δυο γκολ που δέχθηκαν ήταν από θέση οφ-σάιντ.

Η Αναγέννηση θα μπορούσε όχι μόνο να ανοίξει πρώτη το σκορ αλλά και να καθαρίσει τον αγώνα από το ά μέρος όταν και έχασε 4 μεγάλες ευκαιρίες, με την κορυφαία στο 45΄ με τον Μπαλατσό να βγάζει τη σέντρα, τον Τσικτσίρη να πιάνει κεφαλιά ψαράκι και να αναγκάζει τον Μπίλα σε σπουδαία επέμβαση. Το Μαντούδι ευτύχησε να προηγηθεί στο 47΄ όταν ο Μπαλατσός έστρωσε στον Γεωργίου και εκείνος με μονοκόμματο σουτ έκανε το 0-1.


Και ενώ ο αγώνας συνέχιζε στο ίδιο μοτίβο μέσα σε 4 λεπτά άλλαξαν όλα. Στο 63΄ κόντρα στη ροή του ματς ο Γιανακούλας ξεκίνησε από τη μεσαία γραμμή έφτασε απέναντι από τον Τζαχρήστο και πλάσαρε εύστοχα ισοφαρίζοντας 1-1. Φάση καρμπόν στο 67΄ με πρωταγωνιστή τον Αλεξίου να πλασάρει στην ίδια γωνία και να χαρίζει το προβάδισμα στους γηπεδούχους 2-1. Και στις δυο περιπτώσεις είχαμε έντονες διαμαρτυρίες στον βοηθό Πριόνα από την ομάδα του Μαντουδίου ότι οι σκόρερ βρισκόντουσαν σε αντικανονική θέση.

Οι παίκτες της Αναγέννησης προσπάθησαν στον χρόνο που απέμενε να φτάσουν στο τέρμα της ισοφάρισης όμως στο 80΄ ο Γεωργίου και στο 90΄ ο Τσικτσίρης έχασαν καλές ευκαιρίες. Η ΑΕ Κηρίνθου δεν έπιασε σπουδαία απόδοση παρά τη νίκη, ενώ το Μαντούδι πατούσε καλύτερα στο γήπεδο με την 3άδα Γεωργίου (ο κορυφαίος της ομάδας του), Γ, Τριάντη και τον 15χρονο Μπαλατσό να να κάνουν πολύ καλό παιχνίδι.
ΑΕ Κηρίνθου:
Μπίλας, Βρέττος Γρ., Μόσχου Αντ., Βρέττος Γ., Δρακόπουλος, Μόσχου Ευαγ., Αλεξίου, Γεωργουσόπουλος (80΄Καστανιώτης), Μπαλωμένος (55΄Εμανουήλ), Τζανής, Γιανακούλας.


Αναγέννηση Μαντουδίου:
 Τζαχρήστος, Τριάντης Π., Τάρλας, Τσικτσίρης, Μπαμπαχμίδης (87΄ Γαβριήλ), Λιάκος, Μπαλατσός (58΄Πεκτέσης), Πουλιπούλης, Τριάντης Γ., Γεωργίου, Πριόνας.

Δηλώσεις προπονητών
Φωτορεπορτάζ
 

>