Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στην Αναγέννηση Ιστιαίας το 10αρι Γρηγόρης Κωνσταντακόπουλος (και όλες οι μεταγραφές)

Πριν από λίγη ώρα υπέγραψε στην Αναγέννηση Ιστιαίας ένας νέος παίκτης.
Εμείς περνώντας έξω από γνωστή  καφετερία  της πλατείας Ιστιαίας, «πέσαμε» πάνω στο γεγονός και βέβαια δεν μπορούσαμε να μη ρωτήσουμε και να μη φωτογαφίσουμε το γεγονός.
Γρ. Κωνσταντακόπουλος

Ο παίκτης είναι ο Γρηγόρης Κωνσταντακόπουλος, ο οποίος αγωνίζονταν στον Θρασύβουλο  Φυλής αλλά και στον Άγιο Ιερόθεο και παίζει με το… δεκάρι.
Λ. Σπίντζος
Ο Γρηγόρης είναι καθαρή επιλογή του προπονητή της Αναγέννησης Ιστιαίας, του  Λάμπρου Σπίντζου δηλαδή, ο οποίος και εισηγήθηκε τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Η εισήγηση έγινε από δεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο και έτσι σήμερα ο Γρηγόρης βρέθηκε στην Ιστιαία μαζί με τον πατέρα του και υπέγραψε στην ομάδα.

Είχαμε μια σύντομη συνομιλία με τον Γρηγόρη Κωνσταντακόπουλο και μας πληροφόρησε πως σπουδάζει στη Γυμναστική Ακαδημία και πως πιστεύει πως θα είναι στην διάθεση του  νέου προπονητή του το συντομότερο δυνατό, ώστε να προσφέρει με τη συμβολή του στην ομάδα.

Μιλώντας και με τον Λευτέρη Κατσαντώνη για τις μεταγραφές της ομάδας, τις αναφέρουμε συνολικά. Οι παίκτες λοιπόν που από φέτος ανήκουν στο ρόστερ της Αναγέννησης Ιστιαίας είναι οι:

Παναγιώτης Σταματούλας και Δημήτρης Θεοχάρης από τα Βασιλικά, ο Κυριάκος Δημητράκης, ο Τάσος Γερογιάννης που έρχεται από Κρυονέρι,,ο Γιάννης Περπατάρης οι αδελφοί Χρήστος και Παναγιώτης Μπαρομπούνης αλλά και ο Σπύρος Μαχός από Βουτά και βέβαια ο Ασαμόα.