Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΣ Ερμήλιος: Με αλλαγές στο ρόστερ, αλλά την ίδια φιλοσοφία.

Με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ ξεκίνησε η σεζόν για τον αθλητικό σύλλογο Ερμήλιο, με μεγαλύτερη αυτή στη θέση του προπονητή. Συγκεκριμένα ο ιδρυτής και προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ερμήλιος έδωσε τη σκυτάλη μετά από 9 χρόνια στον Παναγιώτη Ελευθερίου πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ και με αρκετές ποδοσφαιρικές παραστάσεις από Αχαρναϊκό, Μανδραϊκό, Παναργειακό και Απόλλωνα Ερέτριας μεταξύ άλλων.

Ο λόγος της αλλαγής στη τεχνική ηγεσία έχει να κάνει με τη διοίκηση του συλλόγου όπως μας εξηγεί ο Δημήτρης Ερμήλιος: «Ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο για να ασχοληθώ με οργανωτικά θέματα. Δεν πρόκειται όμως να αλλάξει η φιλοσοφία της ομάδας καθώς έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Παναγιώτη». Η καλή δουλειά που γίνεται στον ΑΣ Ερμήλιο είχε σαν αποτέλεσμα την στελέχωση ποδοσφαιριστών σε ομάδες  μεγαλύτερων κατηγοριών.


Ο Βασίλης Παλπάνης εισήχθη στο ΤΕΦΑΑ του πανεπιστημίου Κομοτηνής και η μετακόμιση του στην ακριτική πόλη ίσως τον φέρει στην Κ-20 του Πανθρακικού. Ο Δημήτρης Νικολάου δόθηκε δανεικός στον ΑΠΚΟ Δροσιάς, ο Σάκης Δεληγιάννης  αγωνίζεται πλέον στον Παντριαδικό, ο Μάκης Πετρόπουλος πήγε στον Αστέρα Δροσιάς, και ο Γιάννης Μιχαηλίδης  έμεινε ελεύθερος.


Αποκτήθηκαν οι Γιάννης Βοσκός και Κώστας Πετράκης από τον Ατρόμητο Χαλκίδας, οι Αχιλλέας Καλογερόπουλος και Κώστας Βασιλείου από τον ΑΟ Κανήθου, ο Δημήτρης Γεωργάκας από την Προποντίδα, ο Χρήστος Ντεγιάννης από τον Μιαούλη Φύλλων και ο Αλέξανδρο Γκομίνης από την ΑΕ Νικαίας, ενώ διατηρήθηκε ο βασικός κορμός της ομάδας που αποτελείται από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων. 

Αυτό που σίγουρα δεν πρόκειται να αλλάξει είναι οι αρχές και η φιλοσοφία της ομάδας που θέλει τους παίκτες χάνουν-κερδίζουν να παίζουν με τον ίδιο τρόπο και πάνω απ' όλα να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο.