Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η «Αναγέννηση Γιάλτρων» βρήκε στέγη


Σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού, το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου, παράλληλα με το θέμα της μεταφοράς του Αγροτικού Ιατρείου στην αίθουσα του Τοπικού Συμβουλίου και την συστέγαση του με αυτό, συζητήθηκε και η παραχώρηση του χώρου στον Α.Ο. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΛΤΡΩΝ.


Έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Γιάλτρων, το θέμα έφερε στην Δημαρχεία ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γιάλτρων Ιωάννης Μαραβέλλης, ο οποίος ήταν παρών στην συνεδρίαση της Ε.Π.Ζ.

Το προεδρείο του Α.Ο. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΛΤΡΩΝ θα χρησιμοποιήσει τον χώρο -μετά την μεταφορά του αγροτικού ιατρείου- ως γραφείο της ποδοσφαιρικής ομάδας, ενώ μέλη και παίκτες θα προβούν σε εργασίες αποκατάστασης των προβλημάτων του χώρου.

Να σημειωθεί πως οι παίκτες και τα μέλη του Α.Ο. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΛΤΡΩΝ με την συνδρομή κατοίκων των Γιάλτρων, πρόσφεραν το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών αποκατάστασης του γηπέδου Γιάλτρων και των υποδομών του.
Με παρόντες τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ζ. Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Αιδηψού Δημήτριο Ζουπανιώτη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και τους Δημοτικούς Συμβούλους Κυριάκο Βογιατζή, Αθανάσιο Τσάντζαλο και Μαίρη Μακρή, αποφασίστηκε η στέγαση των γραφείων του Α.Ο. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΛΤΡΩΝ στο κτίριο της κοινότητας, αφού προσκομιστεί γραπτά η σύμφωνη γνώμη της εκκλησίας όπου και ανήκει ο χώρος (πρόταση Μ. Μακρή).
http://istiaianews.blogspot.gr/