Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Απέδρασε από την Καστέλλα η Ερέτρια

Απόδραση από γήπεδο της Καστέλλας, έκανε η ομάδα της Ερέτριας, καθώς για την τέταρτη (4η) αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας της Εύβοιας, η ομάδα του κ. Τσαραντάνη επικράτησε εκείνης του κ. Κιαπέκου με 2-0.

Στο πρώτο μέρος η Καστέλλα είχε την κατοχή της μπάλας, έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Μπαλαμπάνη, Σπανό και Ταψή, ωστόσο δεν κατάφεραν να τις κάνουν γκολ. Από την άλλη μεριά η Ερέτρια, κόντρα στη ροή του αγώνα, ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 18' με τον Σταματάκο (1-0) όταν μετά από πολύ ωραία αντεπίθεση, έγινε αποδέκτης της μπάλας και με υποδειγματικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κυρόπουλου.

Στο ίδιο μοτίβο και το δεύτερο ημίχρονο, με την Καστέλα να έχει την κατοχή και την Ερέτρια να προσπαθεί να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Σε μια απο αυτές τις επιθέσεις ο Τόρα με προσωπική ενέργεια κατάφερε να μπει μεσα στην περιοχή, αποφεύγοντας τον Μακρή και με πολύ ωραίο σουτ από πλάγια θέση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κυρόπουλου, η οποία μάλιστα πρώτα χτύπησε και στο δοκάρι (2-0)

Στη συνέχεια η Ερέτρια έχασε άλλες δυο ευκαιρίες να τριπλασιάσει τα τέρματα της, ωστόσο έμεινε μόνο στα δυο. Από την άλλη πλευρά, η Καστέλλα μετά το 80' έχασε σπουδαίες ευκαιρίες, να μπει στο παιχνίδι με τους Μαντά, Σέγκο και Σπανό, αλλά δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε κάποιο τέρμα.

ΑΠΟ Καστέλλας(Κιαπέκος):
 Κυρόπουλος, Ταψής, Κεχαγιάς, Ταυρής, Ράζος, Σπανός, Μήτρου, Σέγκος, Μπαλαμπάνης (84' Γιούλής), Μαντάς, Αναστασίου (63' Μακρής).



Απόλλων Ερέτριας (Τσαραντάνης):
 Μυτακίδης, Ρούσσος, Φουρμούζης (7' Σμπιλλήρης), Βελαέτης Πεππές, Μαυρομάτης, Σταματούκος (66' Κοκκάλας), Ευγενίου, Φραγκάκης (80' Μεμάς), Τόρα, Μώρος.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Νικολάου