Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στην έξοδο απο τον ΑΟ Χαλκίς ο Δημήτρης Ζουζουλής

O Δημήτρης Ζουζουλής είναι γνωστός σε όλους στη Εύβοια. Ο Δημήτρης γεννήθηκε το 1996, είναι από τις Ροβιές και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Κ15, Κ17 και Κ20 του Ατρόμητου Αθηνών και από εκεί μεταπήδησε στην Γ΄ Εθνική, στην ομάδα της Κηφησιάς.
Ο 20χρονος Δημήτρης Ζουζουλής φέτος τον Αύγουστο υπέγραψε και εντάχθηκε στο ρόστερ του ΑΟ Χαλκίς. 
Να πούμε εδώ ότι ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είναι η… «συνέχεια» του ποδοσφαιρικού ταλέντου του Θανάση Ζουζουλή που συμμετείχε στον παλιό και καταξιωμένο Αρτεμησιακό.
 Ο Ευβοιώτης μεσοεπιθετικός, χθες το απόγευμα μάθαμε πως ζήτησε από τη Διοίκηση της ομάδας να του επιτραπεί η αποχώρησή του για καθαρά προσωπικούς λόγους.
Εμείς επικοινωνήσαμε μαζί του και τον ρωτήσαμε αν είναι αλήθεια το γεγονός αυτό. Ο Δημήτρης μας επιβεβίωσε λοιπόν πως όντως ζήτησε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους. Μάλιστα μας ζήτησε να τονίσουμε πως: «ευχαριστώ πάρα πολύ την Διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς για την κατανόηση που έδειξε και που έκανε δεκτό το αίτημά μου».
Εμείς μπήκαμε στον πειρασμό και ρωτήσαμε τον Δημήτρη αν έχει στο μυαλό του κάποια άλλη ποδοσφαιρική κίνηση και εκείνος μας απάντησε σχεδόν συβιλικά: «Δεν έχω ακόμα κάτι συγκεκριμένο. Θα ακούσω κάποιες προτάσεις και στη συνέχεια θα αποφασίσω τι θα κάνω».