Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο ΑΟ Σκύρου πήρε χ στην Αμάρυνθο


Με τον αγώνα Αμαρυνθιακού - ΑΟ Σκύρου ξεκίνησε η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου. Ο αγώνας ξεκίνησε στις 13:00 για να προλάβει η Σκύρος να επιστρέψει στο Νησί και έληξε ισόπαλος με 1-1
Αναγνωριστικά ξεκίνησε και για τις δύο ομάδες ο Αγώνας και στο πρώτο ημίωρο είχαμε παιχνίδι κέντρου χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες και με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και εύκολες επεμβάσεις για τους δύο γκολκίπερ.
Αρκετά τα φάουλ και οι στημένες φάσεις για την συνέχεια και σε δύο απ' αυτές ο Αμαρυνθιακός απείλησε τον Γιαλό ο οποίος ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε.
Μια ευκαιρία και για την Σκύρο όταν μετά από λάθος των αμυντικών ο Λευτ. Καραμπίνης προσπάθησε να περάσει με ψηλοκρεμαστό σουτ την μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ του Αμαρυνθιακού αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Το σφύριγμα της λήξης του πρώτου μέρους βρήκε τις  ομάδες ισόπαλες με 0-0.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν και στο 60' άνοιξαν το σκορ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Αντωνίου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 1-0.
Στην φάση του γκολ οι Σκυριανοί διαμαρτυρήθηκαν θεωρώντας ότι έγινε φάουλ στον Γιαλό στην εκτέλεση του κόρνερ.
Στο 84' οι Σκυριανοί κέρδισαν πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Δαλακλίδης σημειώνοντας την ισοφάριση 1-1.
Ο Γιαλός κράτησε για την συνέχεια την ισοπαλία όταν πραγματοποίησε δυο εξαιρετικές αποκρούσεις, στην συνεχή πίεση του Αμαρυνθιακού.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε ισόπαλες με 1-1 τις δυο ομάδες.