Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μεγάλη νίκη με ανατροπή η Κύμη!

Μετά από «απουσία» ενός χρόνου, η Κύμη επέστρεψε και «παρουσιάστηκε» στο κοινό της, σε έναν συναρπαστικό αγώνα που είχε 3 γκολ και 2 αποβολές. 
Από την αρχή του ματς οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμός τους και έκλεισαν στα καρέ τους αντιπάλους τους. Έτσι στο δεύτερο λεπτό ο Πόγκας έχασε μεγάλη ευκαιρία και στο επόμενο λεπτό το σουτ του Καράπα πέρασε ελάχιστα άουτ. Ενώ η Κύμη συνέχιζε να πιέζει το Αφράτι στο 9΄μετά από μια αδράνεια της άμυνα των γηπεδούχων ο Νερούτσος βρέθηκε τετ α τετ με τον Τριανταφύλου αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.
 Στην συνέχεια η Κύμη έχασε ευκαιρίες με τον Πόγκα, τον Τζελίλι, τον Καρατζά και τον Ρέτσα. Έως το 25΄λεπτό που το Αφράτι άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τουλούμη 0-1. 
Από εκείνο το σημείο και μετά το ματς παιζόταν στις δυο περιοχές με την Κύμη να είναι ιδιαίτερα απειλητική με κύριους εκφραστές τον Πόγκα τον Ρέτσα και τον Καρατζά χωρίς όμως να καταφέρνουν να ισοφαρίσουν. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο όπως το πρώτο. Ο Α.Ο.Κ. είχε την υπεροχή και το Αφράτι έπαιζε με αντεπιθέσεις χωρίς όμως να γίνεται ιδιαίτερα απειλητικό. Στο 55΄λεπτό αποβλήθηκε ο προπονητής του Αφρατίου μετά από έντονη διαμαρτυρία και ενώ η ομάδα είχε επιλέξει τα σκληρά μαρκαρίσματα. Στο 57΄λεπτό ο Πόγκας έφερε το παιχνίδι στα ίσια με ένα «παλικαρίσιο» γκολ, μιας και πάλεψε με ολόκληρη την αντίπαλη άμυνα 1-1. 
Στο 60΄αυτή η επιλογή του σκληρού παιχνιδιού από τους φιλοξενούμενους, τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα στον Γκίνη. Η Κύμη από εκείνο το σημείο άρχισε να πιέζει συνεχώς, οι άλλαγες παικτών αλλά και οι εσωτερικές αλλαγές, αποσυντόνισαν το Αφράτι αλλά είχε «φύλακα Άγγελο» το Κονοβέση που έκανε πάρα πολλές αποκρούσεις.
 Στο 85΄λεπτο ο Χρήστου με μια όμορφη εκτέλεση φάουλ από αριστερά, κρέμασε τον Κονοβέση και έκανε το τελικό 2-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Καλύτερος παίκτης του γηπέδου ήταν ο Κονοβέσης που έκανε σωρεία σωτήριων επεμβάσεων. Από την πλευρά των γηπεδούχων, κανείς δεν υστέρησε αλλά ξεχώρισαν ο Πόγκας, ο Καράπας και ο Γεωργίου. 

ΚΥΜΗ: (Παππάς), Τριανταφύλλου, Γέραλης, Γεωργίου, Δαφνής, Μακρύγιαννης ( 56΄Φώτης), Χρήστου, Ρέτσας (76΄Πεταχτής Θ), Καρατζάς (63΄Τρίκκας), Πόγκας, Καράπας, Τζελίλι

ΑΦΡΑΤΙ: (Μάλλιαρης), Κονοβέσης, Κονανάς, Τσακνάκης, Σεφερλής, Μαραγκός, Γκίνης, Μαντάς (61΄Μαργέτης), Τουλούμης, Κουλοχέρης (74΄Ντεγιάννης), Νερούτσος (35΄Ζέρβας), Ντόκα

>