Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕΚ Χαλκίδας: Ικανοποίηση για τους νέους

Όταν μια ομάδα ξεπερνάει τα άτυχα αποτελέσματα και ξαναμπαίνει στο δρόμο των επιτυχιών είναι λογικό να επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση. Πόσο μάλλον όταν νικάει με το ευρύ 3-0 στο ντέρμπι την ΑΕ Ιστιαίας και μπαίνει για τα καλά στο κόλπο του πρωταθλήματος. Διοίκηση και τεχνικό επιτελείο έχουν έναν ακόμη λόγο για να νιώθουν δικαιωμένοι καθώς οι τρεις νεαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, Μπελίτσος, Σεϊνταράσι και Φτούλης έδειξαν με το καλημέρα ότι "κούμπωσαν" με την υπόλοιπη ομάδα και εκτός από επένδυση για το μέλλον μπορούν να βοηθήσουν και άμεσα. Και οι τρεις άλλωστε στο ντεμπούτο τους είχαν συμβολή στη νίκη της ομάδας τους συμμετέχοντας στις φάσεις των γκολ.

Ο Μπελίτσος που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Κ-17 του Λεβαδειακού, πέρυσι τον Δεκέμβριο φόρεσε τη φανέλα του ΑΟΝΑ. Στο παιχνίδι με την Ιστιαία ξεκίνησε βασικός ως δεξιός χαφ. Στο 2ο μέρος γύρισε μπακ και ο Χνάρης πέρασε μπροστά του, δείχνοντας ότι έιναι πολυσύνθετος και μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις. Στο 2ο γκολ της ΑΕΚ ξεχύθηκε σαν σίφουνας στη κόντρα και την κατάλληλη στιγμή έδωσε την ασίστ στον Μπασούκο για το 2-0.

Ο Σεϊνταράσι μπήκε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο και στις (λίγες) στιγμές που ήρθε σε επαφή με τη μπάλα έδειξε τη καλή τεχνική του κατάρτιση. Στο 86΄ πιστώθηκε την ασίστ για το
3ο γκολ της ομάδας του. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η ΑΕΚ απέκτησε τον νεαρό επιθετικό σχεδόν μέσα από τα χέρια της Θήβας.

Ο Μανώλης Φτούλης με 11 λεπτά συμμετοχής κατάφερε να σκοράρει. Ένα γκολ (ασίστ του Σεϊνταράσι) δείγμα της αξίας του καθώς χρειάστηκε να αποφύγει δυο παίκτες, ενώ το τελείωμα του είναι εξαιρετικό. Ο 17χρονος επιθετικός ήταν μέχρι πρόσφατα ποδοσφαιριστής του ΑΣ Ερμήλιου και ο προπονητής του γνωρίζει την αξία του όσο κανένας άλλος. Είναι μέλος της περιφερειακής ομάδας και το μέλλον του προδιαγράφεται λαμπρό.