Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κώστα δεν βρέχει... μας φτύνουν

Ο Κώστας Αναγνωστάκης είναι γενικά ανυποψίαστος. Από τον Ιούλιο δεν γνωρίζει τίποτα, δεν ξέρει τίποτα, είναι και δεν είναι στη διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς σαν όλα να συμβαίνουν ερήμην του. Σαν να μην έχει καμία ευθύνη για τη κατάντια της ομάδας. Σαν αυτός να είναι πλασμένος μόνο για να παίρνει τη θετική δημοσιότητα και ότι άσχημο συμβαίνει να μην τον αφορά.

 Μετά τις εκλογές έλεγε ότι δεν ήθελε να είναι υποψήφιος και τον έβαλαν στο ψηφοδέλτιο χωρίς να το γνωρίζει !

Στη συνέχεια όταν ήρθαν τα πρώτα ζόρια και πριν τη "πρώτη" της Χαλκίδας ποιος θα ξεχάσει τη κατατοπιστική του συνέντευξη στον Μάνο Παπαμακάριο, τότε που ανακάλυψε μεταγραφή τερματοφύλακα Γεωργούση  στην ομάδα. Τώρα όταν τον ρωτάνε οι φίλαθλοι του ΑΟΧ τι γίνεται είναι ιδιαίτερα σαφής: "Ναι μωρέ 5.000 ευρώ μόνο χρωστάει η ομάδα, δεν ασχολούμαι, ο Τόλιας και σ' εμένα ψέματα λέει. ok, θα δούμε" και άλλα τέτοια.

Το δείγμα του παράγοντα Αναγνωστάκη είναι χαρακτηριστικό από το φιλικό του ΑΟ Χαλκίς με τον Οπούντιο Μαρτίνου τότε που χωρίς να γνωρίζει ότι ο Θανάσης Παλαιολόγος καθόταν ακριβώς από πάνω του ακούστηκε να λέει με καμάρι: "Εγώ τους λέω να πάρουμε τον Παλαιολόγο, αλλά δεν τον θέλει ο Λάμπρου". Άσχετα αν ο Γιώργος Λάμπρου είχε φαγωθεί να αποκτηθεί ο Παλαιολόγος. Στο μυαλό του Κώστα Αναγνωστάκη τα πράγματα ήταν έτσι.

Όσον αφορά στο έργο του καθώς είναι υπεύθυνος ακαδημιών είναι τεράστιο. Οι ακαδημίες είναι στον αυτόματο πιλότο κ. Μαύρο με εξωδιοικητικούς να προσφέρουν κάλτσες και μπάλες για να μην διαλυθούν, όμως ο Αναγνωστάκης φέρει το τίτλο.

Όπως τώρα που πιστεύει ότι η ομάδα θα διαλυθεί  και αυτός δεν θα έχει καμία ευθύνη. Δυστυχώς Κώστα Αναγνωστάκη από τη στιγμή που δεν διαχωρίζεις τη θέση σου πιο συνυπεύθυνος δεν γίνεται.