Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σε επαφή με την κορυφή η Αναγέννηση 1-0 τον Ταξιάρχη

Σε ένα τοπικό ντέρμπι χωρίς κάτι το ιδιαίτερο , η Αναγέννηση πήρε το πολύτιμο τρίποντο που την διατηρεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και εξακολουθεί να είναι από τους σοβαρούς διεκδικητές του τίτλου.

Στο πρώτο μέρος η Αναγέννηση είχε καλές στιγμές με πρωταγωνιστές τους Ασαμόα και Κουκούρα, ενώ ο Ταξιάρχης απείλησε και εκείνος στο 41΄ την εστία του Δαμάσκου.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε δυναμικά, με την Αναγέννηση να ανοίγει το σκορ πολύ γρήγορα, μόλις στο 47΄, με ένα πολύ ωραίο σουτ του Κουκούρα που βρήκε τα δίχτυα του Παναγιωτόπουλου και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ, 0-1.
Στη συνέχεια ο Ταξιάρχης πίεσε για την ισοφάριση και έφτασε αρκετά κοντά, αλλά ο Δαμάσκος είπε όχι στην κεφαλιά του Καραβά και στην προσπάθειά του σε δεύτερο χρόνο να σκοράρει.
Να σημειώσουμε ότι ο προπονητής της Αναγέννησης, Λάμπρος Σπίντζος, βρέθηκε στο κρίσιμο αυτό ντέρμπι, μιας και γύρισε νωρίτερα από την Πολωνία με άδεια της Έμπολι.

Α.Ε. Ταξιάρχη (Κ. Μισιρλής) :
Παναγιατώπουλος, Παραντές, Γοργομάτης(58΄ Δημουλάκης), Μισιρλής, Καραδημήτρης, Μπαλαμούτης (73΄ Τσαμούρογλου) Γκαμίλης,Δαρζέντας, Καραβάς, Δέσπους Χ, Τούσερτ (15΄ Σταματονικολός)

Αναγέννηση Ιστιαίας (Λ. Σπίντζος) :
Δαμάσκος, Θεοχάρης, Τζαφεράι, Παπανδρέου, Γλύκος, Σταματούλας, Κουκούρας (92΄ Αφένδρας), Σιάνος, Ασαμόα (78΄  Δαρζέντας), Κωνσταντακόπουλος (83΄ Μισιρλής), Καλαμπόκας.