Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Ζάρητρα - ΑΠΟ Καστέλλας 0-5 (video τα γκολ)

7 επιθέσεις σε όλο τον αγώνα χρειάστηκε η Καστέλλα για να σημειώσει πέντε γκολ, να έχει ένα δοκάρι και να φύγει από το Ζάρκα με ευρεία νίκη 5-0 σε ένα αγώνα που για μία ακόμη φορά οι γηπεδούχοι δέχθηκαν τέρμα με αυτογκόλ, ενώ είχαν δεχθεί το πρώτο με αμυντικό λάθος και με κύριο χαρακτηριστικό τον πολύ ισχυρό άνεμο σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
Με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία ξεκίνησε ο αγώνας και ο Κηρόπουλος στο 10' χρειάστηκε να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση για να κρατήσει το μηδέν στην εστία του σε δυνατό σουτ του Μίχα διώχνοντας την μπάλα κόρνερ.
Στο 19' απάντησε η Καστέλλα με ευκαιρία όταν μετά από σέντρα δυο παίκτες της Καστέλλας από κοντά δεν μπόρεσαν να πιάσουν την κεφαλιά.
Στο 23' νέα επέμβαση του Κηρόπουλου σε δυνατό πλασέ του Γκίκα που έδιωξε σε κόρνερ.
Στο επόμενο λεπτό η Καστέλλα άνοιξε το σκορ με πλασέ του Λαφαζάνη που δέχθηκε πάσα από λάθος των αμυντικών 0-1.
Στο 43' και πάλι ο Κηρόπουλος μπλόκαρε κεφαλιά του Δημολιάνη από σέντρα του Μάλλιου.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά αλλά παρά την υπεροχή τους δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία της Καστέλλας.
Και στο 70' η Καστέλλα διπλασίασε τα τέρματα της με αυτογκόλ του Αποστόλου μετά από κόρνερ στην προσπάθεια του να αποκρούσει 0-2.
Στο 75' οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν πάσες μέσα στην περιοχή και ο Μήτρου με πλασέ σημείωσε ο 0-3.
Στο 86' Κεραυνός του Σέγκου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τόρα.
Στο 90' ο Τσούτσης με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4.
Στο 93' από 35 μέτρα ο Σέγκος εξαπέλυσε νέο κεραυνό που ο Τόρα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα του 0-4 που ήταν και το τελικό σκορ.
Δείτε τα 3 από τα πέντε γκολ της Καστέλλας

ΑΟ Ζάρητρα: Χαρ.Γεωργίου
Τόρα, Μάλλιος, Ντούνης (30' Λιώνης), ΠέππαςΓ, Μίχας(76' Σπανός), Μαντασάς Σπ, Αποστόλου, Πάλλης, Γκίκας, Μαντασάς Β (67' Καλιοτζής Ν), Δημολιάνης.
ΑΠΟ Καστέλλας: Ν Κιαπέκος
Κηρόπουλος, Αναστασίου, Ρούσος, Μακρής, Ράζος (85' Συρόπουλος), Μπασινάς, Σπανός, Τσούτσης, Λαφαζάνης, Μαντάς (67' Σέγκος), Μήτρου (78' Κεχαγιάς).


>