Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ερμιονίδα-Ηρακλής Ψαχνών 2-0

Ο Ηρακλής Ψαχνών με 2 τέρματα που δέχθηκε  στο τέλος του πρώτου μέρους και στην αρχή του δεύτερου ηττήθηκε με 2-0 και γύρισε με άδεια χέρια από την Ερμιόνη. Οι Ευβοιώτες που παρατάχθηκαν χωρίς πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές συν τον Τόρες που αγωνίσθηκε στο β΄μέρος, μετά το 2-0 δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες προκειμένου να ξαναμπούν στο παιχνίδι, όμως ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έσωσε την εστία του.

Το σκορ άνοιξε στο 40΄με σουτ του Τριμπόνια, ενώ το 2-0 έγινε στο 49΄ με κοντινό σουτ του Σχοινά.
Οι φιοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 57 και το 84΄με τον Καρκασίνα και στο 67΄με τον Μουτουσίδη όμως ο Πονηρός και στις τρεις περιπτώσεις αντέδρασε σωστά.

Ο Ηρακλής χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη την ερχόμενη Κυριακή με τον ΠΑΟ Βάρδας στα Ψαχνά για να ξεκολήσει από την επικίνδυνη ζώνη.  

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Δ. Μαγκαφίνης ): Πονηρός, Σκεντεράι, Σαμαράς, Παναγιωτίδης, Μπιμπισίδης, Νταμαρλής, Στάικος, ( 76’ Πλαστουργός), Μαρίνης, Τριμπόνιας, (71΄Παναγιώτου) Μιχαλάκης, Τριανταφύλλου ( 46΄Σχοινάς).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γ. Μωϋσιάδης ): Καρατάσος, Σπήλιος, Σενάι, Ντέντια (46΄Αθανασίου), Μπριλάκης, Ζαχαράκης, Ντέντης (65΄Δούλος), Κόκκαλης, Μουτουσίδης, Καπνόπουλος (46΄Τόρες), Καρκασίνας.