Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

2-1 ο Αίολος τον Άρη Αγ. Ιωάννη

Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο η νεανική ομάδα του Αίολου Κριεζών πήρε την νίκη από τον Αρη Αγ. Ιωάννη με 2-1 σε ένα αγώνα που διεξήχθη στο Δημ. Γήπεδο Ζαράκων.
Οι νεαροί παίκτες της Ακαδημίας του Αίολου είχαν τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, κατάφεραν να γυρίσουν το αποτέλεσμα και να κάνουν την ανατροπή. Στην επανάληψη ο Άρης πίεσε αλλά η ομάδα του Αίολου με σωστή κυκλοφορία της μπάλας διαχειρίστηκαν το υπέρ τους σκορ του πρώτου μέρους και πήραν τελικά την νίκη.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ μετά από ωραίο συνδυασμό και πλασέ τυ Χατζίου 1-0.
Οι γπεδούχοι ισοφάρησαν στο 29' μα μακρινό πλάγιο σουτ το Κουσερή που δεν άφησε περιθώρεια αντίδρασης στον Γκογκορόση 1-1.
Στο 45' ο αρχηγός του Αίολου Γιάννης Ντόβολης με γυριστό μονοκόματο σουτ σημείωσε το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα το οποίο δεν άλλαξε στην επανάληψη.

Αίολος: Βαγγ. Γκίκας.
Σαμαρτζής (46' Καρκαλέτσης), Φωτόπουλος, Πέππας Γ, Κουσερής, Παπαγεωργίου, Ντόβολης Γ, Παναγιώτου, Μαρίνος (46' Ρέτσας), Θεοδώρου, Ντόβολης Ι (68' Νόνας Γ), Γλυκός.
Αρης Αγ. Ιωάννη: Γρ. Γκογκορόσης
Γκογκορόσης, Τσεκούρας, Μπαϊρακτάρης, Κιούσης, Δροσάτος, Λεμπέσης (64' Παρασκευάς), Τριτσώνης, ΅Αργύρης, Τσάλας (80' Μπαλτάς), Χατζίου, Πολύχρονος (59' Καλαμιώτης).

>