Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μια ανάσα από την κορυφή ο Λήλας 3-1 το Αυλωνάρι

Σε ένα ποιοτικό αγώνα ο Λήλας Βασιλικού πήρε την νίκη από τον ΑΟ Αυλωναρίου με 3-1. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο, κατάφεραν να προηγηθούν, είχαν ένα δοκάρι, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν γρήγορα, ισορρόπησαν τον αγώνα και στη επανάληψη πέτυχαν άλλα δυο τέρματα που τους έδωσαν την νίκη.
Ισορροπημένος ξεκίνησε ο αγώνας με το Αυλωνάρι μετά το εικοσάλεπτο να παίρνει τον έλεγχο του κέντρου και στο 38' να απειλεί με τον Δήμου αλλά τα δοκάρια σταμάτησαν το σουτ.
Τρία λεπτά αργότερα στο41' η υπεροχή του Αυλωναρίου καρποφόρησε, όταν από πάσα του Δήμου ο Σεϊντόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αγριόδημου ανοίγοντας το σκορ 0-1.
Στο 44' οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια με πλασέ του Αγραφιώτη 1-1.
Στην επανάληψη ο Λήλας ανέβασε απόδοση ισορρόπησε τον αγώνα και στο 53' με γκολ του Μπράχο έκανε την ανατροπή 1-2.
Στο 65' το Αυλωνάρι διαμαρτυρήθηκε ζητώντας πέναλτι θεωρώντας ανατροπή σε μαρκάρισμα του Φραγγή μέσα στην μικρή περιοχή. Στις διαμαρτυρίες αποβλήθηκε ο προπονητής του Αυλωναρίου.
Στο 84' ο Λήλας κλείδωσε την νίκη με απ' ευθείας φάουλ που εκτέλεσε ο Μαστροκώστας διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 υπέρ του Λήλα.


Λήλας Βασιλικού: Τ. Ταυταρίδης
Αγριόδημος, Κικίδης, Ντούνας, Μακρής, Αυλωνίτης, Χαλιώτης, Μπράχο (76' Αλεξίου),Κουτσαυλής, Αγραφιώτης, Μαστροκώστας, Χρηστίδης (70' Κυτίνος).
ΑΟ Αυλωναρίου: Γ. Κρόκος
Πετράκης, Ρέτσας(85' Δήμου Βαγγ), Μαρούλης, Καραμπίνης, Κόκκος (46' Φρυγανάς), Βασιλείου, Σεϊντόπουλος, (63' Βογιατζής), Μακρής, Δημάς, Δήμου Ηλ,Φραγγής.