Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ενημερωτική εκδήλωση από την Ακαδημία Αίολος στα Κριεζά

Μια σημαντική ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποίησε η Ακαδημία ποδοσφαίρου Αίολος στην αίθουσα συνεδριάσεων στα Κριεζά και περιλάμβανε επιστημονική ενημέρωση στους γονείς σε θέματα αθλητισμού.
Πολλοί γονείς έδωσαν το παρόν και παρακολούθησαν  τα ενδιαφέροντα θέματα που ανέπτυξαν ο Προπονητής Διατροφολόγος Δημήτρης Νικολόπουλος και η Αθλητική Ψυχολόγος Σύμβουλος της Εθνικής Ελλάδας Στίβου Ευφροσύνη Πατσού.
Την εκδήλωση άνοιξε ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Βαγγ. Ντόβολης ο οποίος καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την παρουσία τους τόσο τους γονείς όσο και τους επιστήμονες που ανέπτυξαν τα θέματα.

Δείτε την ανάπτυξη του πρώτου θέματος διατροφή σε νεαρούς Αθλητές - αγωνιστικά γεύματα από τον Προπονητή και Διατροφολόγο της ομάδας της Α2 του  Γυμναστικού Κύμης  Δημ. Νικολόπουλο στο βίντεο που ακολουθεί:


Δείτε την ανάπτυξη του θέματος ο ρόλος των Γονέων στον Παιδικό αθλητισμό από την Ευφροσύνη Πατσού Αθλητικής Ψυχολόγου, με πλούσια καριέρα στον Ελληνικό Αθλητισμό. Υπήρξε μια από τις κορυφαίες αθλήτριες στίβου της χώρας μας, έχοντας  στο ενεργητικό της πληθώρα αθλητικών επιτυχιών ως πρωταθλήτρια στίβου στα 100μ.. Υπήρξε μέλος της Εθνικής Ομάδας Στίβου από το 1989 έως και το 2006 όπου τερμάτισε την αθλητική της καριέρα.


>