Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Απάντηση ΑΟΝ Αρτάκης (Λυσ. Καραγιάννη)

Απάντηση στο δημοσίευμα μας (Σοβαρό επεισόδιο και παραίτηση Βουλέρη)μας απέστειλε ο Αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Καραγιάννης και σας παραθέτουμε όπως ακριβώς μας το έστειλε.

''Όταν ένα δημοσίευμα κατα τα 3/4 είναι ανακριβές, συγχωρέστε με αλλά αυτό φτάνει στά όρια του ανυπόστατου και εξηγούμαι:
Ακριβής είναι η αναφορά σας  στο φραστικό επεισόδιο του Προέδρου μας και του ποδοσφαιριστή μας Μπαλαμπάνη.Άλλωστε δεν χρειαζόταν εππαγγελματικό ρεπορτάζ για να καταγραφεί.Ο Πρόεδρος μας κατέστησε σαφές, με τον δικό του τρόπο, στον(δίκαια εκνευρισμένο) αθλητή μας ότι για τον ΑΟΝΑ πάνω απ΄όλα είναι η βαριά,τιμημένη και με πεντηντάχρονη ιστορία φανέλλα μας.
Ανακριβής πληροφόρηση είναι η παραίτηση του προέδρου(δεν τέθηκε ποτέ θέμα σε επίπεδο ΔΣ).

Ανακριβής είναι η διαρροή περί συνολικής δυσαρέσκειας των ποδοσφαιριστών(όπως γράφτηκε παρουσιάστηκε σαν ανταρσία μέσα σε ένα χώρο που σας διαβεβαιώνω λειτουργεί σχεδόν εππαγγελματικά)
Ανακριβής τέλος είναι και η αναφορά πέρι αποπομπής του αθλητή μας Λούκα(παραμένει στο δυναμικό της ομάδα και αν χρησιμοποιέιται η όχι αφορα τα πλάνα του προπονητή μας.

Προσπαθούμε για τρίτο συνεχή χρόνο να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου της περιοχής.Μπορώ να σας απαριθμήσω δεκάδες πρωτοβουλίες μας προς αυτήν την κατεύθυνση.Για παράδειγμα θα αναφέρω ότι με δικά μας έξοδα συντάξαμε μελέτη δημιουργίας δημοσιογραφικού μπουθ την οποια και υποβάλλαμε στον ΔΟΑΠΠΕΧ κια είμαστε και πρόθυμοι να συμβαλλουμε και στην κατασκευή του ώστε να γίνει ανθρώπινη η δική σας δουλειά και των
συναδέλφων σας.
Το μόνο που θέλουμε είναι συνεργασία και καλόπιστη κριτική για το παιχνίδι και μόνο.''

Στην διαθεσή σας