Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τάσος Κατσινόπουλος: Μια γροθιά ο Ταμυναϊκός

''Είμαστε όλοι μια γροθιά και προχωράμε ενωμένοι και δυνατοί, έτσι όπως έχουμε σχεδιάσει τον Ταμυναϊκό'' μας είπε ο Τάσος Κατσινόπουλος σε μια μίνι συνέντευξη που μας παραχώρησε.

Κύριε Πρόεδρε αφορμή για αυτή την συνέντευξη είναι το γεγονός ότι ο κόσμος του Ταμυναϊκού διαμαρτύρεται για διάφορα γεγονότα που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα και τα γνωρίζεται μιας και είστε αποδέκτης αυτών των γεγονότων που έχουν να κάνουν με την αντιμετώπιση του Ταμυναϊκού στους αγώνες, αλλά με την ευκαιρία να ξεκινήσουμε με τις υποδομές που έχετε ξεκινήσει και υλοποιείται στο γήπεδο Αλιβερίου, αλλά και το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.
Καλημέρα κατ' αρχήν και να ξεκινήσω με το τελευταίο. Το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο, είμαστε μια οικογένεια με όλη την σημασία της λέξης, το Δ/Σ είναι κοντά στα παιδιά, και αυτά μαζί με τον Σπ. Σταματούκο προσπαθούν και κάνουν αυτό που πρέπει. Όσο αναφορά στις υποδομές έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια,
η εικόνα των εγκαταστάσεων να γίνεται καλύτερη. Ήδη γνωρίζεται ότι σκεπάστηκε το πίσω μέρος των αποδυτηρίων, φτιάχτηκαν καινούργιοι πάγκοι αναπληρωματικών,η σπορά  και η καλή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ενώ άλλες δυο μεγάλες βελτιώσεις είναι το σκέπασμα της εξέδρας  και η βελτίωση των αποδυτηρίων. Εκεί θα χρειαστούμε (και ελπίζω να μας την δώσει) και την βοήθεια του Δήμου.
Και να περάσουμε στα τελευταία γεγονότα που ο φίλαθλος κόσμος διαμαρτύρεται θεωρώντας ότι ο Ταμυναϊκός αδικείται από τους διαιτητές και σας βλέπουμε συχνά σε ρόλο πυροσβέστη να επιδιώκεται την ηρεμία.
Να σας πω και σας το έχω ξαναπεί ότι όλοι στην διοίκηση θέλουμε οι αγώνες στο Αλιβέρι να είναι γιορτή και προς αυτήν την κατεύθυνση προσπαθούμε.
Για τις αδικίες που διαμαρτύρεται ο κόσμος, δεν θα πω ότι είναι άσκοπες, αλλά θέλω να πιστεύω ότι αυτά που έχουν γίνει είναι ανθρώπινα λάθη και όχι εσκεμμένες ενέργειες.
Τι ακριβώς εννοείται?
Τρία  γεγονότα θα σας πω μόνο. Στον αγώνα με τον Λήλα αποβλήθηκε ο Β. Καρατζάς στο 93', γιατί διαπληκτίστηκε λεκτικά με αντίπαλο. Όμως την κάρτα την είδε μόνο ο Καρατζάς, ενώ το ίδιο έκανε και ο αντίπαλος του χωρίς να δεχτεί ούτε παρατήρηση.
Δεύτερον: Στον αγώνα κυπέλλου στο Αυλωνάρι, εσείς αναρτήσατε βίντεο με την φάση του πέναλτι, δεν χρειάζεται να πω περισσότερα.
Τρίτο: Στο αγώνα με την ΑΕΚ στο Ενωσιακό μπροστά στα μάτια του βοηθού ο Αναστασίου δέχθηκε κεφαλιά εκτός φάσης και δεν είδε όπως είπε τίποτα. Ούτε ότι τον έσερναν δυο αντίπαλοι να τον βγάλουν εκτός αγωνιστικού χώρου.
Γι αυτά αλλά και για άλλα που έχουν γίνει διαμαρτύρονται οι φίλαθλοι μας αγανακτισμένοι και θέλω να πιστεύω ότι είναι ανθρώπινα λάθη. Όμως υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες, αυτό είναι  γεγονός και προσπαθούμε να ηρεμούμε κάθε φορά τα πράγματα. Γνωρίζεται ποια είναι η συμπεριφορά των φιλάθλων μας στο γήπεδο Αλιβερίου. Οι φίλαθλοι μας δεν ζητούν εύνοια αλλά ίση μεταχείριση στους αγώνες.

Αυτά μας είπε ο Πρόεδρος του Ταμυναίκού Τάσος Κατσινόπουλος με τον οποίο θα έχουμε μια συνέντευξη μπροστά στην κάμερα (όπως μας υποσχέθηκε) με την λήξη του πρώτου γύρου.