Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ενημερωτική εκδήλωση σήμερα Τετάρτη από την Ακαδημία ''Αίολος'' στα Κριεζά

Μια σημαντική πρωτοβουλία θα πραγματοποιήσει  σήμερα Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ η Ακαδημίας ποδοσφαίρου ''Αίολος' στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου Κριεζών  η οποία διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για την διατροφή σε νεαρούς Αθλητές - αγωνιστικά γεύματα και τον ρόλο των Γονέων στον Παιδικό αθλητισμό.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί και θα αναπτύξουν τα πάρα πάνω θέματα επιστήμονες και Αθλητικοί ψυχολόγοι και αναμένετε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους γονείς των Αθλητών της Ακαδημίας.

Για το πρώτο θέμα  ''διατροφή σε νεαρούς Αθλητές και τα αγωνιστικά θέματα θα  μιλήσει ο Δημήτρης Νικολόπουλος, Διαιτολόγος, Διατροφολόγος και Προπονητής ποδοσφαίρου (Arsenal soccer schools Περιστέρι).

Για το δεύτερο θέμα (ο ρόλος των γονέων) θα μιλήσει η Φρόσω Πάτσου, Ψυχολόγος -Αθλητική Ψυχολόγος - Επιστημονική συνεργάτης της Εθνικής ομάδας Στίβου.


Στην σημαντική αυτή εκδήλωση έχουν προσκληθεί όλα τα μέλη της Ακαδημίας -Γονείς Αθλητών αλλά μπορεί να την παρακολουθήσει και όποιος άλλος επιθυμεί γιατί τα θέματα είναι ιδιαίτερου ενδιαφέροντος. Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε και με την Ακαδημία στο τηλ: 6976550593
Το θα EVIAGOAL είναι εκεί και θα καταγράψει την ενημερωτική εκδήλωση θα την αναρτήσει στην ιστοσελίδα του για την ενημέρωση όσων περισσότερο γονέων γίνεται.
Αξίζουν συγχαρητήρια στην Ακαδημία ''Αίολος για τις πρωτοβουλίες που πάντα αναπτύσσει στα πλαίσια της λειτουργίας της.