Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Όλυμπος την νίκη αλλά στον Δύστο ακόμα φωνάζουν

Με την νίκη και τους τρεις βαθμούς έφυγε ο Όλυμπος Γυμνού από τον Δύστο και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, σε ένα αγώνα που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, ήταν ποιοτικός μέχρι το ημίωρο, αλλά δυο διαιτητικές αποφάσεις σήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους, επικράτησε ένταση, έγινε σκληρός και ακόμα οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται. 
Με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά ξεκίνησε ο αγώνας και στο 5' μετά από σέντρα του Σπύρου ο Πηλιχός έπιασε κεφαλιά που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 14' ο Ηλίας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, καταλογίστηκε πέναλτι που εκτέλεσε ο Γ. Πιλάτης αλλά ο Μωραίτης μπλόκαρε σώζοντας τον Όλυμπο. 
Στην πρώτη και μοναδική επίσκεψη των φιλοξενούμενων στο 17' ο Κούτουλας με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Βεσέλι άνοιξε το σκορ 0-1.
Στο 24' ο Δύστος ισοφάρησε με εξαιρετικό απ' ευθείας φάουλ του Ηλία 1-1.
Στο 21' μακρινό σουτ του Κούτουλα μπλόκαρε ο Λαθουράς.
Το ίδιο συνέβη και στο 27' σε δυνατό σουτ του Ντούρμα.
Στο 33' είχαμε την πρώτη θύελλα διαμαρτυριών όταν ο Διαιτητής καταλόγισε πέναλτι την ανατροπή του Κηρύκου (για τους γηπεδούχους έξω από την περιοχή και διαμαρτυρήθηκαν έντονα) το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ντούρμας δίνοντας το προβάδισμα στον Όλυμπο 1-2.
Στο 38' έγινε η φάση που παραλίγο να τιναχτεί ο αγώνας στον αέρα. Ο Διαιτητής καταλόγισε φάουλ, το οποίο εκτέλεσαν οι παίκτες του Δύστου και ενώ η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα του Μωραίτη σφύριξε διακοπή του αγώνα και προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.
Το ημίχρονο έληξε με τις συνεχείς διαμαρτυρίες των γηπεδούχων και τον Όλυμπο να προηγείται με 2-1 .
Στην επανάληψη ευτυχώς τα πνεύματα ηρέμησαν με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 65' να ισοφαρίσουν όταν ο Μοιρώτσος απέφυγε τον Μωραίτη αλλά του σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.
Στο 70' ο Ντούρμας μόνος του πλάσαρε αλλά ο Λαθουράς έσωσε τον Δύστο.
Στο 83' Απ' ευθείας φάουλ του Ηλία μπλόκαρε ο Μωραίτης.
Στο 84' πλασέ από κοντά του Μοιρώτσου άουτ.
Στο 89' Μετά από κόρνερ ο Πηλιχός έπιασε από κοντά κεφαλιά πο μπλόκαρε ο Μωραίτης.
Στο 94' ο Βεσέλι έφυγε από το κέντρο πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του πάσαρε στον Κοτρογιάννη Αντ που από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 1-3 υπέρ του Όλυμπου.
Για διαμαρτυρίες απολήθηκε στο επόμενο λεπτό ο Πηλιχός με 2η κίτρινη, ενώ προηγουμένως για διαμαρτυρίες είχαν αποβληθεί ο προπονητής του Δύστου, ο Βοηθός του και οι Πρόεδροι του Όλυμπου και του Δύστου.
Με πολλά παράπονα από τους γηπεδούχους η διαιτησία του κ Βρακά.
ΑΟ Δύστου: Δ. Καντάρης
Λαθουράς, Μαστροκώστας(75' Πιλάτης Απ), Σπύρου(89' Πλάτης Σπ), Νόβας, Παντελής, Πιλάτης Γ, Μοιρώτσος(83' Πιλάτης Στ), Ηλίας, Πηλιχός, Αναστασίου, Αντώνενας.
Όλυμπος Γυμνού: Κ. Ρωμανός
Μωραίτης, Κιούσης, Σακκης(80' Σταματούκος), Ρουμπής, Πάττας, Βεσέλι, Ντούρμας, Κηρύκος( 87' Κοτρογιάννης Αντ),Κούτουλας  Αργύρης, 60' (Σταματούκος ).


>