Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

O Γιώργος Λιάκος ανοίγει τα χαρτιά της Αναγέννησης Μαντουδίου

Τελικά ποια είναι αυτή η Αναγέννηση Μαντουδίου και τι συμβαίνει τελικά με την ομάδα;
Με τον Θανάση Τσικτσιρή ξεκίνησε η ομάδα και φέτος, με μεγάλες προσδοκίες και οι στόχοι της ήταν μια καλή συγκομιδή βαθμών και μια υψηλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα.
Αντ’  αυτού όμως έκανε μία άσχημη αρχή έχοντας  τέσσερις ήττες σε συνέχεια, μία ισοπαλία και δύο νίκες. Η τελευταία ίσως να είναι και το έναυσμα μίας ανασυγκρότησης της Αναγέννησης, μιας και πήρε το τρίποντο μες το Μαντούδι με 1-0, κόντρα στο φαβορί Αναγέννηση Ιστιαίας.
«Αυτό δεν αντιπροσωπεύει τον στόχο της ομάδας μου», είπε ο αρχηγός Γιώργος Λιάκος, ο οποίος και με χαρά δέχτηκε να μας απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις μας.
Γ. Λιάκος

Γιώργος Λιάκος: Είχαμε πολλά άτυχα αποτελέσματα, χωρίς αυτό να αντιστοιχεί στην πραγματική εικόνα που δείχνουμε στο γήπεδο. Θα ήθελα να εξηγήσω την κακή μας βαθμολογική κατάσταση. Το πλάνο της ομάδας και του προπονητή μας τις τελευταίες σαιζόν, είναι να δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά της περιοχής μας και ιδιαίτερα του χωριού μας, που θα στηρίξουν την ομάδα σε βάθος χρόνου. Για την φετινή χρονιά, ο στόχος της ομάδας είναι να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία. Δυστυχώς όμως τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική εικόνα αλλά και την δουλειά που γίνεται καθημερινά στην ομάδα, η οποία ελπίζουμε να φανεί σύντομα.
Παρις Κωνσταντινίδης: Για να στηριχθεί μια ομάδα Γιώργο Λιάκο, χρειάζεται και την υποστήριξη του κόσμου, χρειάζεται τους οπαδούς που θα ανεβάζουν τούς παίκτες με την παρουσία τους. Έχω παρατηρήσει ότι οι εξέδρες δεν γεμίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου ο οποίος και όλο και περισσότερο  λιγοστεύει.
Γιώργος Λιάκος: Ο κόσμος μας υποστηρίζει σε κάθε αγωνιστική και ιδιαίτερα στα εντός έδρας παιχνίδια. Έχει όμως μεγάλες απαιτήσεις γιατί το Μαντούδι είναι Μαντούδι και αξίζει να βρίσκεται ψηλά. Το Μαντουδι θα υπάρχει πάντα και εχει αποδείξει χρόνια τώρα πως δεν είναι μια φωτοβολίδα. Και στα καλά και στα δύσκολα, όλοι μας στηρίζουμε την ομάδα μας.
Παρις Κωνσταντινίδης: Τι γίνετε με τα νέα παιδιά; Δείχνουν ενδιαφέρον να συνεχίσουν την ιστορική πορεία της Αναγεννησής; Από ότι παρατηρώ έχουμε περισσότερη νεολαία από κάθε άλλη γενιά.
Γιώργος Λιάκος: Το οτι υπάρχει φυτώριο αποδεικνύεται από τον χαμηλό μέσο όρο ηλικίας της ομάδας μας. Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια σοβαρή δουλειά σε αυτόν τον τομέα και στα επόμενα χρόνια θα φανούν τα αποτελέσματα, με καλές πορείες και την ανάδειξη καλών και ποιοτικών ποδοσφαιριστών.
Πάρις Κωνσταντινίδης: Δεν μπορώ όμως να καταλάβω την κακή αρχή που έχει η ομάδα αυτήν την εποχή. Δεν θα ήταν πιο φρόνιμο να γίνουν πιο φανταχτερές μεταγραφές παικτών που θα μπορούν να πρωταγωνιστούν στην κατηγορία;
Γιώργος Λιάκος: Όπως είπα και παραπάνω, η ομάδα έχει βάλει στόχο να στηριχτεί σε δικά της νέα παιδιά. Ο πιο μικρός σε ηλικία παίχτης αυτή την στιγμή που έχει ήδη πάρει χρόνο συμμετοχής, είναι 14 χρονών. Φέτος μια καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών μας, είναι στην ηλικία των 17-18 ετών και όπως καταλαβαίνεται, δεν έχουν ούτε το χρόνο αλλά ούτε την δυνατότητα να συμμετέχουν στην ομάδα λόγω των πανελληνίων εξετάσεων.
Είναι παιδιά που την περασμένη σαιζόν έπαιζαν βασικοί στην πλειοψηφία των παιχνιδιών, οπότε είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να προσαρμοστεί στην απώλεια 6-7 βασικών παιχτών.
Ένας λόγος που η ομάδα έχει χαμηλή βαθμολογική συγκομιδή, είναι η έλλειψη αυτών τον ποδοσφαιριστών.
Υπάρχει όμως μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις και γίνεται σωστή δουλειά, πάνω από τα δεδομένα της κατηγορίας. Θέλουμε σίγουρα δουλειά στην τελική προσπάθεια, γιατί μέχρι τώρα αδικούμε τους εαυτούς μας με τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει.
Πάρις Κωνσταντινίδης: Ευχαριστούμε Γιώργο Λιάκο.
Γιώργος Λιάκος: Και εγώ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που μας δείχνετε.

Πάρις Κωνσταντινίδης