Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Α.Ο.Κιεζών - Α.Ε.Ληλαντίου 0 – 2 & Χριστουγεννιάτικο Παζάρι (δελτίο τύπου)


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡI & ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Την Κυριακή 13/12 και από ώρα 10.00 έως 14.00 στις εγκαταστάσεις τις Σχολής θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικο Παζάρι για το Χαμόγελο του Παιδιού με διάφορα προϊόντα του οργανισμού.
Ταυτόχρονα θα υπάρχει και ο ιδικός χώρος για την συγκέντρωση τροφίμων για τις ανάγκες του Χαμόγελο του Παιδιού.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Την πρώτη νίκη έκανε η ομάδα μας στα Κριεζά απέναντι στην τοπική ομάδα. Από την αρχή του αγώνα η ομάδα μας είχε πολύ καλό ρυθμό στο παιχνίδι της και δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο για κάτι καλό

 Στο 17΄ο Φλώρος έκανε το 0-1 και στο 33΄ο Παπαγεωργίου το 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού μέχρι το τέλος του αγώνα οι φάσεις που έγιναν μπροστά στην εστία των Κριεζών δεν έφεραν το τρίτο γκολ.Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ομάδα των Κριεζών φιλοξένησε άψογα την ομάδα μας και θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια και  για το ωραίο ποδόσφαιρο που παίχτηκε  από τις δύο ομάδες.        
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Βελέντζα, Μούντριχα και Τσάφου.
ΑΕ  Ληλαντίου
Χιώτης,  Χατζηαντωνάκης, Αργύρης ( 87΄Σπυράκης ),  Κορκόβελος , Φλώρος,  Comacka, Μπουραντάς Αθ. Κακός , Παπαγεωργίου ( 72΄Λάμπρου ),  Αναγνώστου (89΄Νάνος), Πέππας,
.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει το Σάββατο  12/12  και ώρα 15.00  στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου με την ομάδα του ΑΟ Αγίου Λουκά.