Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Λήλας-Ιστιαία 0-1:Τεράστια νίκη με χαρακτήρα πρωταγωνίστριας

Η Ιστιαία επικράτησε με 1-0 του Λήλαντα στο Βασιλικό και πλησίασε στους 4 βαθμούς από τη κορυφή. Οι βορειοευβοιώτες ήταν αναμφισβήτητα οι κερδισμένοι της αγωνιστικής καθώς είναι η μοναδική ομάδα από το γκρουπ των πρωτοπόρων που νίκησε την 20η αγωνιστική και την επόμενη έχει την ευκαιρία να πλησιάσει  μια ανάσα από την κορυφή καθώς υποδέχεται την ΑΕΚ στην έδρα της. Στην αντίπερα όχθη ο Λήλας ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι αρνητικός και συμπλήρωσε 4 αγώνες χωρίς νίκη, έχοντας γνωρίσει 3 συνεχόμενες ήττες.

Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να είναι εντυπωσιακοί διαχειρίστηκαν πολύ καλά το παιχνίδι, δεν απειλήθηκαν σχεδόν σε καμία φάση εκτός από τη φάση του 30΄ όταν το σουτ του Χρηστίδη από καλή θέση πέρασε λίγο άουτ. Στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό και φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 41΄όταν Ο Χ. Ανέστης έκoψε παράλληλα τη μπάλα μέσα στη περιοχή αλλά Γεωργίου και Ν. Γοργομάτης μπερδεύτηκαν και έχασαν την ευκαιρία.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε διαφορετικά, με το παιχνίδι να γίνεται πιο γρήγορο. Στο 64΄ η Ιστιαία άνοιξε το σκορ όταν οι παίκτες της έκλεψαν τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, αυτή έφτασε στον Γεωργίου που πάσαρε στον Ηλία Στεργίου και αυτός με αριστερό σουτ νίκησε τον Μαντά και έκανε το 1-0. Στο 72΄ η ομάδα του Θανάση Γουρνά παραλίγο να διπλασιάσει τα τέρματα της με τη κεφαλιά του Γεωργίου μετά τη σέντρα του Χ. Ανέστη πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι φανερά επηρεσμένοι από την αναγκαστική απουσία του Αγραφιώτη δεν απείλησαν ακόμα και όταν βρήκαν απέναντι τους 10 παίκτες λόγω αποβολής του Α. Στεργίου με 2η κίτρινη , αντίθετα θα μπορέσουν να δεχτούν και άλλο τέρμα στο 85΄με τη σέντρα του Α. Γοργομάτη να απειλεί την στία του Μαντά.

Χωρίς σημαντικά λάθη η διαιτησία των Βελέτζα, Κελεπούρη και Δάλλα.




Λήλας Βασιλικού (Α. Μαστραγγελής):
 Μαντάς, Δ. Κικίδης, Ντούνας (87΄ Μακρής), Κουτσαυλής, Αυλωνίτης, Χαλιώτης, Χρηστίδης, Μπράχο, Μαστροκώστας, Τσαγκός, Αγραφιώτης (10΄Κυτίνος)

ΑΕ Ιστιαίας (Θ. Γουρνάς):
Καρατσόλιας, Μερκούρι, Καλίτσι, Βασιλείου, Τοουφρέ, Η. Στεργίου, Α. Στεργίου, Ν. Γοργομάτης (90΄Καψαλάς), Β. Ανέστης, Χ. Ανέστης (82΄Α. Γοργομάτης), Γεωργίου (82΄Μακρής)
Γιάννης Κικίδης    

>