Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μόνη στην κορυφή φιγουράρει η Αναγέννηση Ιστιαίας

Μόνη η Αναγέννηση Ιστιαίας χαμογελάει στην κορυφή της Β΄  Κατηγορίας στον 1ο όμιλο, αφού σήμερα πήρε μέσα στην έδρα της τον Ερμή Πηλίου με 2-1.
Να σημειώσουμε πως η βαθμολογική διαφορά των δυο ομάδων είναι τέσσερις βαθμοί και πως η ομάδα του Πηλίου έχει έναν αγώνα λιγότερο.
Πριν την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον εκλιπόντα παίκτη του Ταξιάρχη, Νίκο Κάντια.
Το σημερινό ντέρμπι κορυφής είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός τέτοιου παιχνιδιού: ένταση, κόντρες, δυνατό και σκληρό πολλές φορές παιχνίδι, επεισόδια μεταξύ παικτών και παικτών – κερκίδας και μια παράταση που άγγιξε τα επτά ( 7 !!!) ολόκληρα λεπτά.
Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού δεν είχε να επιδείξει κάτι το συγκλονιστικό, εκτός από δυο καλές ευκαιρίες των γηπεδούχων.
Σε γενικές γραμμές η απόδοση των δύο ομάδων στο πρωτο ημίχρονο ήταν ισοδύναμη, με τους γηπεδούχους όμως να έχουν προβάδισμα στις τελικές ευκαιρίες.
Το δεύτερο μέρος αντίθετα, βρήκε την ομάδα του Λ. Σπίντζου να μπαίνει πιο δυνατά, να διεκδικεί, να δημιουργεί φάσεις και τελικά να βρίσκει τα δίχτυα του Πηλίου δύο φορές και να παίρνει το πολύτιμο τρίποντο.
Από την άλλη, η ομάδα του Κώστα Ζυγογιάννη αν και το πάλεψε, το μόνο που κατάφερε είναι να πετύχει το γκολ της τιμής και να μειώσει στο τελικό 2-1.
Στο τέλος του παιχνιδιού δεχτήκαμε παράπονα από την πλευράς μελών των φιλοξενούμενων σε σχέση με τον τρόπο συμπεριφοράς παικτών της Αναγέννησης.  Εμείς θα συμφωνούσαμε με τα συγκεκριμένα παράπονα, αν οι ανεπίτρεπτες συμπεριφορές ήταν μονόπλευρες . Δυστυχώς όμως, μερίδα παικτών και των δύο ομάδων είχε ανάρμοστη συμπεριφορά και δημιούργησε εντάσεις όπως στο 41΄, αλλά κυρίως μετά τη λήξη του αγώνα.
Η σύρραξη μεταξύ συγκεκριμένων παικτών με την κερκίδα αλλά ακόμα και μεταξύ αντιπάλων παικτών, αποφεύχθηκε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων.

Με το τέλος του αγώνα ο Λάμπρος Σπίντζος μας ζήτησε να μεταφέρουμε μέσω της στήλης μας τα συγχαρητήρια του στους παίκτες της Αναγέννησης, γιατί πέρασαν μια δύσκολη εβδομάδα προετοιμασίας και πήραν το σημερινό παιχνίδι δίκαια.

Φάσεις που ξεχωρίζουν

36΄ Ο Πολίτης δίνει στον επερχόμενο Κουκούρα που σουτάρει δυνατά από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Αλαξανδρής ηρωικά αποκρούσει σε κόρνερ.
39΄ Ο Ασαμόα μέσα στην μικρή περιοχή επιστρέφει την μπάλα στον Σταματούλα που την στέλνει προς τα δίχτυα,  πόδι αμυνόμενου όμως λέει «όχι».
51΄ Ο Τζαφεράι δίνει στον Παπανδρέου που από το ύψος της μικρής περιοχής με γυριστό πλασέ, ανοίγει το σκορ 1-0.
59΄ Μετά απο κόρνερ η μπάλα φτάνει στον Μυλωνά που σουτάρει δυνατά και στέλνει την μπάλα λίγο έξω απο το κάθετο του Δαμάσκου.
62΄ Ο Ασαμόα κερδίζει φάουλ σχεδόν ενα μέτρο έξω απο την μεγάλη περιοχή. Το εκτελεί με αριστοτεχνικό τρόπο ο Έλτον Μπερμπεράι, ο οποίος βάζει φάλτσα στην μπάλα, εκέινη περνά δίπλα απο το τοίχος και καταλήγει στην αφύλακτη πλευρά του τέρματος του Αλαξανδρή, κάνοντας το 2-0 και στέλνοντας παίκτες και φιλάθλους της Αναγέννησης στον έβδομο ουρανό!

68΄ Χάνει την ευκαιρία να μειώσει ο Ερμής μετά απο φάουλ του Τσούρτη, όταν ο Σιάνος στην προσπάθεια να διώξει, στέλνει την μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του.
83΄ Ο Σταματούλας ανατρέπει τον Καμπούρη μέσα στην περιοχή και έτσι η ομάδα του τιμωρείτε με την εσχάτη των ποινών.
84΄ Ο Τζαφέρος αναλαμβάνει να εκτελέσει το πέναλτι και απο τη βούλα βρίσκει τα δίχτυα του Δαμάσκου, μειώνοντας σε 2-1.

(λόγω προβλήματος στο internet, 
αύριο θα ακολουθήσει ΠΛΟΥΣΙΟ φωτορεπορτάζ 
αλλα και VIDEO με  το 2ο γκολ του αγώνα)

Αναγέννηση Ιστιαίας (Σπίντζος)
Δαμάσκος, Αφένδρας, Τζαφεράι, Παπανδρέου, Γλύκος, Σταματούλας, Κουκούρας, Σιάνος, Πολίτης, Μπερμπεράι, Ασαμόα (Μιχαηλίδης)

Ερμής Πηλίου (Ζυγογιάννης)
Αλεξανδρής, Σεφέρης, Τζαφέρος, Κοντάκης, Μπουζάλας Σ, Ανδρίτσος Α (78΄Μπατσακούτσας), Καμπούρης, Μπουζάλας Δ (69΄ Σελεβάκος), Μυλωνάς, Τσούρτης, Δασκαλόπουλος

Διαιτητής: Παπακυριάκος
Βοηθοί: Χατζηκαμαγιάννης - Μούρτικας