Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σπουδαία νίκη ο ΑΟ Καρύστου μέσα στην Αμάρυνθο

Σημαντική νίκη σημείωσε ο ΑΟ Καρύστου μέσα στην Αμάρυνθο που τον διατηρεί σε απόσταση τροχιάς τίτλου στον βαθμολογικό πίνακα. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε γρήγορα να ισοφαρίσει, ενώ στην επανάληψη σημείωσε και το νικητήριο γκολ που του έδωσε το τρίποντο.
μοιρασμένος ξεκίνησε ο αγώνας με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν στο 30' να ανοίγουν το σκορ με δυνατό σουτ του Σεφερλή 1-0.
Επτά λεπτά αργότερα στο 37' ο Αμαρυνθιακός σημείωσε πάλι γκολ αλλά εις βάρος του όταν ο Κιμουλιάτης στην προσπάθεια του να αποκρούσει με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του 1-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη η ομάδα της Καρύστου είχε την πρωτοβουλία και στο 48' χρειάστηκε η εντυπωσιακή επέμβαση του Ποδαρα πάνω στην γραμμή σε κεφαλιά του Λαζάκη.
Στο 58' η Κάρυστος πήρε κεφάλι στο σκορ με πλασέ του Λαζάκη 1-2.
Στην συνέχεια η Κάρυστος διαχειρίστηκε σωστά το υπέρ της σκορ και έφυγε με την νίκη από την δύσκολη έδρα του Αμαρυνθιακου.
Αμαρυνθιακός: Κοντός
Ποδαράς, Κιμουλιάτης, Τσολάκος, Κοντραζίου, Αντωνίου, Τσιμπούκης, Μωραίτης, Στουραίτης, Κόλλιας, Καραβάς, Σεφερλής.
ΑΟ Καρύστου: Γ Τσόκας
Μπαμπανιώτης, Πανουργιάς, Ρουκλιώτης, Σφυρίδης, Θεολόγου, Γεραντώνης, Μπιθικούκης, Δημητρούλης, Πέρρος, Παπαλεξάνδρου, Λαζάκης.