Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ευβοϊκοί αγώνες Δυναμικής Άρσης Βαρών στην Χαλκίδα


Το Ελληνικό Σωματείο Δυναμικού Τριάθλου σε συνεργασία με το Γυμναστήριο Athens sports Club διοργανώνει το EVIA POWERLIFTINC BATYLE 2016 υπό την διεθνή Ομοσπονδία Powerliftinc syndicate, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 στο μεγαλύτερο γυμναστήριο της Χαλκίδας στο Athens sports Club 
(Αρεθούσης 38, Χαλκίδα τηλ. επικοινωνίας 22210 89808
                     22210 20377).
Στην μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της χρονιάς των δυναμικών αθλημάτων για την Εύβοια θα συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες, καθώς θα υπάρχει και η ηλικιακή κατηγορία κάτω των 23 ετών, σε 3 αγωνίσματα single Benchpress, single Deacllift & Push-pull.
Πέρα από τους αθλητές από την Εύβοια αναμένεται να δώσουν δυναμικά το παρόν αθλητές από όλη την Ελλάδα. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11 το πρωί και αναμένεται να κρατήσουν μέχρι αργά το απόγευμα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Χαλκίδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την άμεση και θετική απάντηση στην υγειονομική κάλυψη, καθώς και τους υποστηρικτές-Χορηγούς.
Σας προσκαλούμε όλους στο Athens sports Club για να θαυμάσουμε τις προσπάθειες των αθλητών από κοντά, καθώς στην διοργάνωση θα υπάρχουν χορευτικά happenings διαγωνισμοί με πλούσια δώρα και η κοπή πίτας του γυμναστηρίου στις 18:00