Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη ανάσα για την Αυλίδα

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Αυλίδα στην έδρα της με 2-1 επί του Ολυμπιακού Χαλκίδας στο ντέρμπι παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την μάχη της ουράς.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν με το πιο κακό τους πρόσωπο .Δύο όλες κι' όλες ευκαιρίες ,μια για τον Ολυμπιακό στο 22' όταν ο Μπαιμπάκης από ευνοϊκή θέση έπιασε κεφαλιά λίγο άουτ μετά από σέντρα του Τσίμπου.

Και στο 35'όταν ο Τζαφέρος έπιασε σουτ έξω από την περιοχή και αστόχησε.Στο β' ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν για πρωταγωνιστή τον νεοαποκτηθέντα Μαναρίτσα ο οποίος  αναστάτωσε την άμυνα  των φιλοξενούμενων.
Στο 74'οΤζαφέρος πήρε το ριμπάουντ μετά από φάουλ του Καρλατήρα και ασθενή απόκρουση του Σολογιάννη άνοιξε το σκόρ(1-0).Στο 76' οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες όταν ο Βαρσαμάς δέχτηκε δεύτερη κίτρινη για θέατρο.Δύο λεπτά αργότερα ο Μαναρίτσας κέρδισε πέναλτι ,το εκτέλεσε ο ίδιος κάνοντας το 2-0.
Στις καθυστερήσεις ο Σολογιάννης εκτέλεσε πέναλτι εύστοχα μειώνοντας στο τελικό 2-1.
Αυλίδα Ντελέκος,Τζαφέρος,Βισβίνης,Κουτσαυλής,Καρλατήρας,Ζαζάς,Γιαλός,Κάκιος,Ελευθερίου(54'Μαναρίτσας),Βαρσαμάς,Προβής(54'Σέργκου)(60'Χιούσκα).
Ολυμπιακός Χαλκίδας
Σολογιάννης,Αγγελάτος Β,Τσιμπός,Αγγελάτος Γ,Αντωνόπουλος,Μουσάι,Τζάβρας,Δάσκος(69'Τσακούλης),Μπαιμπάκης,Σκριβάνος,Ελευθερίου Σ(75'Αντωνάτος).
                                                                                     ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ