Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εμπλέκουν τον Κώστα Γκαλούφα σε απόπειρα δωροδοκίας

Σοκαρισμένη η ποδοσφαιρική κοινωνία της Εύβοιας παρακολουθεί τις εξελίξεις από την καταγγελία της Παναχαϊκής σχετικά με την προσπάθεια, δωροδοκίας του ποδοσφαιριστή της Γιώργου Λαμπρόπουλου στην οποία σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ισχυρός άνδρας των Πατρινών εμπλέκεται ο Κώστας Γκαλούφας κάτι που ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά. Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πότης Τσιριμπής στο sdna.gr ο πρώην αρχηγός του Ηρακλή Ψαχνών προσπάθησε να δωροδοκήσει τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Λαμπρόπουλο προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση στο ντέρμπι παραμονής Παναχαϊκής-Πανελευσινιακός.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του sdna.gr:

«Είναι ο πρώην γενικός αρχηγός του Ηρακλή Ψαχνών», μας είπε αρχικά το αφεντικό των Πατρινών. Όταν ρωτήσαμε το όνομά του, ανέφερε αρχικά ότι δεν το θυμόταν και στο ερώτημα αν πρόκειται για τον Κώστα Γκαλούφα (ο πρώην γενικός αρχηγός των Ψαχνών), απάντησε πως: «Αυτός πρέπει να είναι...».

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε παρά να επικοινωνήσουμε και με τον ίδιο για να καταθέσει την άποψή του για αυτά που καταγγέλονται. Όσα άλλωστε ισχυρίζεται ο κ.Γκαλούφας, φαίνεται να έχουν σχέση με την καταγγελία του ποδοσφαιριστή Γιώργου Λαμπρόπουλου, πλην όμως αρνείται κατηγορηματικά ότι έγινε προσπάθεια δωροδοκίας του. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση των Πατρινών γίνεται λόγος για ραντεβού που έγινε ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τον παράγοντα στο Λουτράκι, γεγονός που δεν διαψεύδεται.

«Πρώτη φορά ακούω τα πράγματα που μου λέτε. Τώρα, από εσάς το μαθαίνω. Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε καλά, πέρυσι άλλωστε έπαιζε στον Ηρακλή. Έχουμε επαφές, μιλάμε αρκετές φορές. Όντως, πριν 3-4 μέρες ήπιαμε έναν καφέ. Είχα βρεθεί στην Αθήνα, αυτός ήταν στην Πάτρα, μιλήσαμε στο τηλέφωνο και είπαμε να μοιράσουμε την απόσταση. Ε, κι έτσι βρεθήκαμε στο Λουτράκι. Είπαμε τα νέα μας για περίπου 30 με 45 λεπτά, αλλά τίποτα από όσα μου λέτε περί δωροδοκίας. Καμία απολύτως σχέση», ήταν τα λόγια του 44χρονου παράγοντα.

Σε ερώτηση για το αν έχουν στενές φιλικές σχέσεις, είπε πως: «Οχι, δεν είμαστε και κολλητοί. Αλλά μιλάμε συχνά. Έτσι τηλεφωνηθήκαμε και είπαμε να πιούμε έναν καφέ».

Ενώ για το ποιος επιδίωξε τη συνάντηση, δήλωσε ότι: «Δεν μπορώ να θυμηθώ πώς ακριβώς κλείστηκε το ραντεβού. Ποιος πήρε τον άλλον...».