Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με το δεξί ξεκίνησε η Αθλητική Ακαδημία Ιστιαίας


Δελτίο Τύπου:...
Ποδαρικό με το δεξί έκανε η Αθλητική Ακαδημία Ιστιαίας στον πρώτο μας αγώνα για το φετινό πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΣΕ. Ο αγώνας τα είχε όλα, δυνατά μαρκαρίσματα, πάθος και μάχες σώμα με σώμα. Η δυνατή άμυνα από τους παίχτες αλλά και το σωστό rotation από τον προπονητή της Ακαδημίας κ. Σπύρο Γάτσο ήταν καθοριστικά για την έκβαση του αγώνα καθώς η ομάδα μας δέχτηκε μόλις 42 πόντους στην άμυνα ενώ ταυτόχρονα μπόρεσε να κρατήσει τους παίχτες φρέσκους.
Το παιχνίδι ξεκίνησε μουδιασμένα και από τις δυο ομάδες μένοντας χαμηλά στο σκορ στην 1η περίοδο (8-9). Στην 2η περίοδο όμωςμπορέσαμε να ξεφύγουμε με 6 πόντους και αυτό ήταν αρκετό έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μια διαφορά στο ημίχρονο (21-15). Στην 3η και στην 4η περίοδο οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με την Ακαδημία στο τέλος να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα (47-42).
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον κόσμο μας που μας στήριξε σε αυτήν την προσπάθεια και να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες και στον προπονητή για αυτήν την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα.
Δεκάλεπτα : 1ο (8-9) , 2ο (13-6), 3ο (17-20), 4ο (9-7) .
Α.Α. Ιστιαίας (Σπύρος Γάτσος) : Αλεξίου 2, Σταμούλος, Κακογιάννης 7, Σουβατζής, Γκατζούρης 2, Γερογιώργης 20 (4), Θαλασσινός 8, Πέτρου Γ. 2, Πέτρου Δ. 2, Κοπανέλος 4.