Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Χ με ποιότητα στο Αυλωνάρι (VIDEO)

Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν Αυλωνάρι και Μακρυκάπα στο Δημ γήπεδο ''Ν. ΚΟΥΚΗΣ'' του Αυλωναρίου στο ισόπαλο 1-1, σε ένα αγώνα που είχε ποιοτικό χαρακτήρα με αρκετές φάσεις ιδιαίτερα για τους γηπεδούχους και δύο εξαιρτικά σε εκτέλεση γκολ.
Με τους γηπεδούχους να παίρνουν από το ξεκίνημα τον έλεγχο άρχισε ο αγώνας, με την Μακρυκάπα να κάνει πρώτη επίσκεψη με σουτ του Ζαούρη ελάχιστα άουτ στο 10'
Στο 13' ο Σεϊντόπουλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά πλάσαρε άουτ.
Στο 19' Παράλληλη σέντρα του Δήμου με τους επιθετικούς του Αυλωναρίου να μην προλαβαίνουν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 30' σέντρα του Κοτρόζου, πλασέ του Δήμου άουτ.
Στο 34' δυνατό πλάγιο σουτ του Δήμου απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κυριακόπουλος.
34' Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δήμου που έστειλε απ' ευθείας την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους 1-0.
Μεγάλη ευκαιρία για την Μακρυκάπα στο 38' σε πλασέ τετ-ατε του Ντούμα έσωσε ο Πετράκης με τα πόδια.
Στο 43' σουτ του Τσομάτσκα έφυγε άουτ που ήτα και η τελευταία φάση του πρώτου μέρους.
Δείτε το γκολ του Αυλωναρίου και την μεγάλη ευκαιρία της Μακρυκάπας
Στην επανάληψη το Αυλωνάρι στο 47' και στο 49' έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες με τον Δήμου που πλάσαρε από κοντά για να σώσουν σώματα αμυντικών.Η  Μακρυκάπα ισορρόπησε στην συνέχεια και στο 54' έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει.
Τρία λεπτά αργότερα όμως στο 57' η Μακρυκάπα ισοφάρισε με εξαιρετική κεφαλιά του Ντούμα ύστερα από σέντρα του Ζαούρη 1-1.
Μετά το 70' οι γηπεδούχοι πίεσαν αλλά η καλά στημένη αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων δεν τους επέτρεψε να απειλήσουν την εστία του Κυριακόπουλου που όσες φορές χρειάστηκε ήταν παρόν.
Τελευταία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 80' σε εκτέλεση φάουλ του Μακρή ελάχιστα άουτ.
Πριν την έναρξη του αγώνα το Αυλωνάρι τίμησε τον Βαγγ. Τόγια ( πρώην προπονητή της ομάδας) με ανθοδέσμη που του έδωσε ο αρχηγός Χάρης Φρυγανάς μέσω χειροκροτημάτων από όλο το γήπεδο.
Σημ: Το γκολ της Μακρυκάπας δεν βιντεοσκοπήθηκε γιατί ( Βαρτζής, Βουρδάνος και Πολυχρόνης) έκαναν προθέρμανση μπροστά στην κάμερα
ΑΟ Αυλωναρίου: Γ. Κρόκος
Πετράκης, Κόκκος, Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου, Σεϊντόπουλος(78' Ζέρβας), Μακρής, Κοτρόζος, Δήμου, Φραγγής (66' Βογιατζής).
ΑΟ Μακρυκάπας: Βαγγ. Τόγιας

Κυριακόπουλος, Μπαλόζι, Χασάνδρας, Καρκαλής, Παπίλας, Σηφάκης, Ντούμας, Ρωμανός, Στρατής(65' Βαρτζής), Ζαούρης (83' Βουρδάνος), Τσομάτσκα (90' Πολυχρόνης).

>