Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αλλάζει συνεχώς επίπεδο πήρε και Δερμιτζάκη στον άσσο (Video)

Ο ΑΟ Χαλκίς συνεχίζει να αλλάζει επίπεδο καθώς πριν από λίγη ώρα πρόσθεσε έναν ακόμα ποδοσφαιριστή υψηλότερης κατηγορίας στο ρόστερ του. Πρόκειται για τον πανύψηλο (1,92) πρώην γκολκίπερ του Εργοτέλη Γιάννη Δερμιτζάκη. Ο 24χρονος (γεννημένος 5/11/1992) τερματοφύλακας είναι προϊόν των ακαδημιών του Εργοτέλη (εντάχθηκε στις υποδομές της κρητικής ομάδας το 2010) και το 2012 υπέγραψε επαγγεματικό συμβόλαιο.

Μετά την αποχώρηση του Eργοτέλη από το πρωτάθλημα λόγω των γνωστών γεγονότων ο Δερμιτζάκης συμφώνησε με τον Πλατανιά για να συνεχίσει τη καριέρα του, όμως το deal χάλασε τη τελευταία στιγμή και η διοίκηση της Χαλκίδας με αστραπιαίες κινήσεις τον απέκτησε. Ο υψηλόσωμος πορτιέρο έχει παραστάσεις και από την Α΄εθνική όπου έχει αγωνιστεί με τη πρώην ομάδα του. Πρόκειται σίγουρα για μια ακόμη δυνατή μεταγραφή από τους "νερατζούρι" που δείχνουν ξεκάθαρα τους αγωνιστικούς τους στόχους για το μέλλον.

Η λιτή ανακοίνωση της ομάδας της Εύβοιας αναφέρει: "Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 05/11/1992 και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Το προηγούμενο εξάμηνο αγωνιζόταν στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ"
Παρακολουθήστε  το νέο απόκτημα του ΑΟ Χαλκίς να κάνει δηλώσεις στη κάμερα της Nova όταν αγωνιζόταν με την φανέλα του Εργοτέλη στην super league.