Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εξαιρετικός ο νεανικός Ταμυναϊκός 2-0 την Αυλίδα(VIDEO)

Ένας εξαιρετικός Ταμυναϊκός πιάνοντας σπουδαία απόδοση πήρε την νίκη από την Αυλίδα με 2-0 σε ένα αγώνα με τα νεανικά πρόσωπα στην σύνθεση του Ταμυναϊκού να έχουν εντυπωσιακή απόδοση και να καταχειροκρωτούνται από τους φιλάθλους που είχαν γεμίσει και πάλι την εξέδρα. Από την άλλη πλευρα η Αυλίδα δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα αφού σε όλη το 90λεπτο είχε μόνο δυο καλές στιγμές.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να παίρνουν τον έλεγχο του αγώνα και στο 9' έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν σε φάση διαρκείας και μετά από δύο διαδοχικά σουτ το τρίτο του Φωτιά έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ντελέκος.
Δυο λεπτά αργότερα στο 11' ο Φωτιάς εκτέλεσε κόρνερ και ο Λύκος Δημ. σηκώθηκε πιο ψηλά απ' όλους και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντελέκου 1-0.
Στο 34' νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους σε κεφαλιά από κοντά του Σταμέλου μετά από σέντρα στα καρέ της Αυλίδας.
Στο 36' Δυνατό σουτ του Λύκου Μαρ. έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Ντελέκου.
Στο 38' ο Ταμυναϊκός διπλασίασε τα τέρματα του όταν μετά από σέντρα ο Κοντραζίου με το στήθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντελέκου 2-0
Στο 40' εντυπωσιακή επέμβαση του Ντελέκου σε δυνατό σουτ του Θωμά.
Στο 45' εκτέλεση φάουλ του Καρατζά έφυγε ελάχιστα άουτ.
Δείτε τα δύο γκολ του Ταμυναϊκού
Στην επανάληψη η Αυλίδα ανέβασε απόδοση αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Ζωντού σε ένα μοιρασμένο δεύτερο ημίχρονο. Η πρώτη επίσκεψη της Αυλίδας στα καρέ του Ζωντού έγινε στο 70' σε σουτ άουτ του Βαραμά και η δεύτερη στο 80' με σουτ του Κουτσαυλή που είχε την ίδια τύχη.
Στο τέλος του αγώνα ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα του Ταμυναϊκού για την απόδοση του και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά που είχαν εξαιρετική παρουσία σε όλο τον αγώνα
Ταμυναϊκός: Δημ. Λύκος
Ζωντός, Μπάνος, Λύκος Μ, Καρατζάς, Θωμάς (84' Κιούσης), Λύκος Δ, Φωτιάς, Σταμέλος, Κοντραζίου (88' Μπόκαρης), Πλάτης, Δήμου (75' Κρόκος).
ΑΟ Αυλίδας: Ν. Ρόγκας.
Ντελέκος, Τζαφέρος, Βισβίνης(Χιούσκα), Κουτσαυλής, Καρλατήρας, Μπαλόζι, Γιαλός ( 85' Λουκάς), Κάκιος, Ελευθερίου, (66' Λεονάρντο), Βαρσαμάς, Μαναρίτσας.

>