Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Όλα έτοιμα για την ιστορική Ανάβαση Ριτσώνας

Με  συμμετοχή 108 αγωνιζομένων θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η  ιστορικότερη ανάβαση της χώρας που είναι ο εναρκτήριος γύρος τόσο του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Αναβάσεων, όσο και των  Ιστορικών .
Πρόκειται για την Ανάβαση  Ριτσώνας που θα διεξαχθεί στη κλασική (διεξάγεται από το 1956) μήκους 3.1 χιλιομέτρων διαδρομή. Ο αγώνας που διοργανώνει το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.), έχοντας την υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου 21 Μαρτίου στις 08.00 με τον  τεχνικό έλεγχο των αυτοκινήτων, ενώ στις 10.30 θα ξεκινήσουν τα τρία σκέλη των χρονομετρημένων δοκιμών.
Την Κυριακή 22 Μαρτίου, με ώρα έναρξης 10.30, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα δύο αγωνιστικά σκέλη, όπου οι οδηγοί θα ριχτούν στη μάχη με το χρονόμετρο.
Το παρόν θα δώσουν και όλοι οι Ευβοιώτες οδηγοί στον 1ο αγώνα της φετινής χρονιάς.
Πλήθος κόσμου αναμένετε να κατακλύσει την Ριτσώνα το Σαββατοκύριακο.

Στο πλαίσιο του αγώνα, το ΑΣΜΑ, δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο, θα τοποθετήσει κουμπαρά στην έξοδο των πιτς στη Μηχανική, προκειμένου όποιος μπορεί να συνεισφέρει και να στηρίξει τον Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, «ΦΛΟΓΑ». Παράλληλα, με την υποστήριξη της Θ.Κ. Σκαγιάς ΑΒΕΕ., θα προσφερθούν χρήσιμα χαρτικά αναλώσιμα στα παιδιά του συλλόγου.

Δείτε στον πάρα κάτω σύνδεσμο  πίνακα τις συμμετοχές της Ανάβασης