Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα στον Κώστα Γκαλούφα

Πειθαρχική δίωξη κατά του Κώστα Γκαλούφα άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για τη φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας του ποδοσφαιριστή Γιώργου Λαμπρόπουλου την οποία είχε καταγγείλει η Παναχαϊκή πριν από τον αγώνα με τον Πανελευσιανιακό. Η άσκηση δίωξης από τον Στέφανο Βαξεβάνη ήταν αναμενόμενη μετά την καταγγελία της ομάδας της ομάδας της Αχαίας.

Στο κατηγορητήριο ο Κώστας Γκαλούφας αναφέρεται ως "αξιωματούχος" της ΠΑΕ Πανελευσιανιακός κάτι που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις διοικητικών στελεχών της ομάδας, ενώ δίωξη ασκήθηκε επίσης στον πρόεδρο Φούκο Δημόπουλο, αλλά και την ΠΑΕ. Το κατηγορητήριο καταρτίστηκε βάσει των άρθρων 18,34 και 35 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ και οι δυο άνδρες κινδυνεύουν με απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο έως 10 χρόνια και χρηματικό πρόστιμο, ενώ σε περίπτωση που αποδειχθεί εμπλοκή της ομάδας προβλέπεται ακόμα και η ποινή του υποβιβασμού.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο πρώην αρχηγός του Ηρακλή Ψαχνών είχε αρνηθεί από τη πρώτη στιγμή οποιαδήποτε τη συμμετοχή του στην υπόθεση και για τη συνάντηση του με τον ποδοσφαιριστή Λαμπρόπουλο στο Λουτράκι υποστήριξε ότι ήταν μόνο για να πιουν ένα καφέ.