Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Λιβαδειά-Κύμη 81-88: Παλικάρια μέσα στη Λιβαδειά

Ο γυμναστικός πήρε το ντέρμπι της στερεάς και  επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, και κρατάει τη τύχη της ανόδου στα χέρια του. Οι παίκτες του Βασίλη Μπρατσιάκου έδειξαν μεγάλη ωριμότητα, και έκαναν κατάθεση ψυχής στο παρκέ φτάνοντας σε μια πολύ σημαντική επικράτηση με 88-81. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε θρίλερ στη Λιβαδειά, όπου η ομώνυμη ομάδα δεν παρέδωσε τα όπλα ακόμη και χωρίς τον Γιάννη Γκαγκαλούδη, αλλά ο Βάιντας Καρινιάουσκας εγγυήθηκε την επιτυχία για το σύλλογο της Εύβοιας, που επικράτησε μετά από ψυχοφθόρα διαδικασία .

 Κάθε φορά που το σύνολο του Βασίλη Μπρατσιάκου έπαιρνε προβάδισμα που έμοιαζε σημαντικό, φτάνοντάς το σε διψήφιο νούμερο σε αρκετές περιπτώσεις, ο Βουκαντίνοφ, ο Μαχαίρας και τα επιθετικά ριμπάουντ των Βοιωτών, φρόντιζαν να το «γκρεμίζουν» και να τους κρατούν μέσα στο παιχνίδι. Ο πρώτος μάλιστα, κλέβοντας την μπάλα και καρφώνοντας, μείωσε σε διαφορά τριπόντου με 54" να απομένουν (78-81), αλλά ο Καρινιάουσκας ήταν εκεί για να απαντήσει έξω από τη γραμμή των 6.75 και να ολοκληρώσει ουσιαστικά την υπόθεση νίκης για την ομάδα του. Στο φινάλε, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τη γραμμή των βολών.


Δεκάλεπτα: 16-18, 31-38, 56-63, 81-88
Διαιτητές: Καρακατσούνης-Δεσλής-Ζαχαρής

Λιβαδειά (Σταθούλης): Ντακούλιας 5, Βουκαντίνοβ 15 (1), Καλαμπάκας 9 (2), Τερματζίδης 3 (1), Βούλγαρης 8 (2), Χάλαρης 5, Μαράντος 1, Μαχαίρας 20,  Σταύρου, Δημητριάδης 15.

Κύμη (Μπρατσιάκος): Τουντζιαράκης 6, Μιλόσεβιτς 13 (2),Ψαθάς 4, Κακιούζης 8, Παπαντωνίου, Καρινιάουσκας 15 (3), Κατράνας, Σιγκούνας 20 (1), Γκιζόγιαννης 17 (1), Κωνσταντακόπουλος 4, Αράπης, Λόλας 1.