Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΠ.ΣΥΣ. Πελασγοί :Ξαναβγαίνουν στο προσκύνιο οι Νησιώτες

Γεμάτος εμπειρίες ηταν Ο Μάρτιος για τους Αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντο Πελασγοί Σκύρου καθως είναι δύσκολο λόγω μετακίνησης και απόστασης να λάβουν μερος σε πολλα αγωνιστικά δρώμενα.
Οι Νησιώτες το Σάββατο 5 Μαρτίου έλαβαν μέρος Με 30 Αθλητές σε φιλική προπόνηση με τον Αθλητικό Σύλλογο Βασιλικού Στην Χαλκίδα όπου αποκόμισαν θετικές εντυπώσεις και αγωνιστικές εμπειρίες από τον Κ.Γεράσιμο Καρανταγλη,τον οποίο ο Προπονητής Βαρσαμος Γεωργιος Και Το Δ.Σ. Τον ευχαριστούν θερμά για την φιλοξενία.

Επιπλέον Την Κυριακή 20 Μαρτίου οι Πελασγοί έλαβαν μέρος Στο 1ο Eyboiko Βαβυ Cup Στο κλειστό Γυμναστήριο Κανηθου (Τάσος Καμπουρης) στην Χαλκίδα όπου συμμετείχαν με 5 Αθλητές οι οποίοι άφησαν θετικές εντυπώσεις για το μέλλον.

Με αγωνιστική προπόνηση θα κλείσει Ο Μάρτιος καθώς οι Νησιώτες θα ταξιδέψουν σε Σύλλογο στην Εύβοια.αρωγός σε αυτή την προσπάθεια των Αθλητών,του προπονητή και του Δ.Σ. Να ξαναποκτήσει Ο Σύλλογος πολλές εμπειρίες και να ξαναβγεί στο προσκήνιο είναι Η Σκύρος Ναυτική Εταιρεία για τα δωρεάν εισιτήρια που παρέχει στους Αθλητές και οι Τοπικές Επιχειρήσεις που βοηθούν όσο και με ότι μπορούν.Ο ΑΠ.ΣΥΣ. Σ Πελασγοί συνεχίζουν προς νέες διοργανώσεις.

>