Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σύνδεσμος προπονητών Ευβοίας. Το νέο Δ/Σ

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18/4/2016 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας η ενημέρωση των μελών μας για τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό του Συνδέσμου μας και κατόπιν ακολούθησε η εκλογή του Νέου Δ.Σ.
 Στις 20/4  Συγκροτήθηκε σε Σώμα το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Ευβοίας, που προέκυψε από τις εκλογές και η  σύνθεσή του είναι η εξής:


Πρόεδρος:                    Τοκπασίδης Παναγιώτης
Αντιπρόεδρος Α:          Ρόγκας Νικόλαος
Αντιπρόεδρος Β:          Σμπρίνης Αθανάσιος
Γεν. Γραμματέας:        Κεβρεκίδης Παντελής -  Ερμήλιος Δημήτριος
Ταμίας:                        Σαρρής Νικόλαος
Δημοσίων Σχέσεων:   Μουρατίδης Γεώργιος - Ρόγκας Νικόλαος

 Αντιπρόσωποι του Συνδέσμου μας στην Ο.Π.Π.Ε. εξελέγησαν οι:
 1. Τοκπασίδης Παναγιώτης
2. Σαρρής Νικόλαος
Το Νέο Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει το μέχρι χθες  Πρόεδρο του Συνδέσμου μας κ. Ταυταρίδη Αναστάσιο, για την μεγάλη προσφορά του στα Διοικητικά του Συνδέσμου - ο οποίος  φανερά συγκινημένος δεν επιθυμούσε να συμμετέχει στο Νέο Δ.Σ. λόγω φόρτου εργασίας.


Χρόνια τώρα κατά τη διαδικασία των εκλογών ένα και μόνο ΕΝΙΑΙΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ψηφοδέλτιο διεκδικεί την ανάδειξη αντιπροσώπων στο Δ.Σ. του Συνδέσμου , όπως και την εκλογή αντιπροσώπων της Ο.Π.Π.Ε.

Μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες που ανέδειξαν το νέο Δ.Σ., επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά πως μόνο αυτό το Ενιαίο και Ενωτικό πνεύμα διακατέχει τη λειτουργία του Συνδέσμου μας, στέλνοντας το μήνυμα:

« όλοι μαζί  και σε  συνεργασία με το ανώτερο συνδικαλιστικό μας όργανο, την Ο.Π.Π.Ε., μπορούμε να παλέψουμε, μακριά από προσωπικές αγκυλώσεις και ιδιοτέλειες, ώστε να δώσουμε στον κάθε συνάδελφο προπονητή τη θέση που του αρμόζει και του αναλογεί, στο δύσκολο αγώνα για την πρόοδο και αξιοπιστία του ποδοσφαίρου μας.»

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που παρευρέθησαν και ψήφισαν στη Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 18-04-2016 έχοντας την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους, πάνω σε διάφορα ζητήματα που αφορούν τη σωστή λειτουργία του Συνδέσμου μας..

Το νέο Δ.Σ. σε συνεργασία με την Ο.Π.Π.Ε. και τους τοπικούς φορείς, μπορεί να συμβάλλει προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης του αθλήματος, ώστε να δώσει στον συνάδελφο προπονητή, τη θέση που του αξίζει, για την πρόοδο του ποδοσφαίρου μας.