Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη για τους Παλαίμαχους Βόρειας Εύβοιας

Ξεκίνησε χτές το πρώτο πρωτάθλημα της ΕΠΣΕ Παλαιμάχων και Ανεξαρτήτων ομάδων.
Στην Ιστιαία, οι Παλαίμαχοι Βόρειας Εύβοιας  ξεκίνησαν με νίκη επί  των Παλαιμάχων ΑΟΝ Αρτάκης με 3-2, σε αντίθεση με τους Παλαίμαχους Γιαλτραικού, που έχασαν στην Αιδηψό απο τον Ηρακλή Ψαχνών 1-8.
Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον όχι μόνο γιατί ξαναβρέθηκαν στο γήπεδο παλαιοί συμπαίκτες αλλά και γιατί ο συγκεκριμένος αγώνας είχε ανατροπές.
Και το λέμε αυτό γιατί οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο όμως οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο έφεραν στα ίσια το παιχνίδι αλλά προηγήθηκαν και 1-2.
Οι βορειοευβοιώτες όμως δεν τα παράτησαν και κατάφεραν σε πρώτη φάση της επανάληψης να ισοφαρίσουν και στη συνέχεια να γυρίσουν το αποτέλεσμα και έτσι να πάρουν τους τρείς βαθμούς.

Συγκεκριμένα το 1-0 έγινε στο 26΄με εκτέλεση  φαουλ από τον Κ. Μισιρλή και αμέσως μετα ο Κυρπισλίδης τροφοδοτεί τον Γαβριήλ που με κεφαλιά βρίσκει τα δίχτυα.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Αρτάκη ισοφαρίζει στο 47΄ με τον Ρόγκα 1-1 και λίγο μετά, στο 58΄,  παίρνει κεφάλι με τον γκολ του Λεζγή 1-2.
Στο 65΄ο Μισιρλής κερδίζει πέναλτι και ο Ά. Τριανταφύλλου φέρνει το παιχνίδι στα ίσια, 2-2.
Το σκορ  γύρισε με το γκολ του Κερασιώτη στο 78΄, κάνοντας έτσι το τελικό 3-2.
Πολλοί από τους «γερόλυκους» και των δύο ομάδων, φιλοξενήθηκαν στην συνέχεια στο ψητοπωλείο του Δημήτρη Σταματίου, όπου συνέχισαν τον αγώνα με… μπύρα και σουβάλκια και βέβαια, αναπολώντας τις παλιές καλές μέρες.

Παλαίμαχοι Βόρειας Εύβοιας: 
Σπίντζος, Τριανταφύλλου Γ, Κρυσταλόγιαννης, Ζουπανιώτης, Τσελίκας, Παπαευσταθίου, Ποζαπαλίδης, Μάκρας, Κυρπισλίδης, Μισιρλής, Γαβριήλ, Μπαλαλάς, Γιαννάκης, Παπαδιώτης, Βασιλείου, Κερασιώτης, Τσώνος, Καρακάξης, Μπαρμπούνης, Τριανταφύλλου Α, Σταματίου, Λορίδας

Παλαίμαχοι Α.Ο. Νέας Αρτάκης: 
Λαθουράς, Βαγιάννης, Καραμπέτσος, Παύλου, Μαυρογένης, Στόγιος, Τενεκετζής, Στεφανίδης, Ρόγκας, Χαλαστάρας, Βήτας, Λεζγής, Τουλούμης, Μπίρμπας, Καραγιάννης, Μπουροδήμος

Διαιτητής: Δ. Παυλάτος