Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη πρόκριση της Μικτής Region's Cup. 3-1 την Μικτή Χανίων

Νίκη πρόκριση σημείωσε η Μικτή Ευβοίας Region's Cup η οποία επικράτησε της Μικτής Χανίων με 3-1 και πέρασε στην επόμενη φάση όπου καλείται να αντιμετωπίσει την Μικτή Κεφαλληνίας.
Αιφνιδιάστηκε η ομάδα της Εύβοιας και τα Χανιά στο 2' άνοιξαν το σκορ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κουτράκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 0-1.

Πολύ γρήγορα η Εύβοια έφερε τον αγώνα στα ίσια με γκολ που σημείωσε ο Καλοχωρίδης με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ξιφαρά ισοφαρίζοντας1-1.
Στο 28' η Εύβοια πήρε κεφάλι στο σκορ όταν μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Ξιφαράς, ο Καραντάκης με πλασέ σημείωσε το 2-1.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Μικτή Ευβοίας ήταν καλύτερη, έχασε ευκαιρίες και το ημίχρονο την βρήκε να προηγείται με 2-1.

Στην επανάληψη οι Χανιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν είχαν καλές στιγμές αλλά γρήγορα οι Ευβοιώτες πήραν την πρωτοβουλία και τον έλεγχο του αγώνα και στο 73' κλείδωσαν την νίκη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καραχάλιου  που κέρδισε ο Μήτρου όταν μπήκε στην περιοχή αποφεύγοντας ένα αντίπαλο που τον ανέτρεψε για να έχουμε το τελικό 3-1 υπέρ της Μικτής Ευβοίας

ΕΥΒΟΙΑ  ( Ζέρβας )
 Μόνος - Ρούσσος - Πιλάτης - Καραμπάς - Κοκκάλας - Ξιφαράς - Καλοχωρίδης - Καραχάλιος - Καραντάκης - Κούρτης - Μήτρου.  ( επαιξαν  και Μπισμπικόπουλος - Τσούτσης - Κόκκος )
ΧΑΝΙΑ  ( Πρόκος )
 Νιαουνάκης - Στεφανίδης - Ρουσάκης - Κομπογεννητάκης - Καριμπίδης - Ντουντίγια - Κουτράκης - Τσίτας - Ντούπη - Παπαθανασίου  ( επαιξαν και Χριστόπουλος - Πληγόρης - Μουσταφά )