Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ανάβαση Κύμης: Δελτίο τύπου

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΥΜΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου με χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση, υπό την αιγίδα της, της 14ης Ανάβασης Κύμης, το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαϊου. Από την πλευρά των διοργανωτών έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την αρτιότερη προετοιμασία της, ενώ ο Δήμος μας συμβάλει σ' αυτό, με όλες του τις δυνάμεις και όσο του το επιτρέπουν οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες της εποχής.
Πρόκειται για μια εκδήλωση με πανελλήνια αναγνώριση, που προβάλει την πόλη μας, την ιστορία της και τις δυνατότητές της. Τέτοιες και κάθε είδους εκδηλώσεις, παράλληλα με την ψυχαγωγία και τη χαλάρωση, προσφέρουν και ευκαιρίες ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής.
Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστικούς παράγοντες στην επιτυχία της διοργάνωσης. Το Δήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά και το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης-Αλιβερίου που στήριξε αυτή την προσπάθεια και φέτος, ψηφίζοντας στο δημοτικό συμβούλιο την οικονομική ενίσχυση ύψους 5.000€ για την διοργάνωση του αγώνα.(Τα υπόλοιπα χρήματα που θα δαπανηθούν, είναι χορηγία μεγάλων εταιριών της περιοχής). Τη διοργανώτρια εταιρία START LINE, καθώς και τους 76 συμμετέχοντες οδηγούς αγώνων που και φέτος προτίμησαν την Κύμη για να χαρίσουν μοναδικό θέαμα στους θεατές.
Για το λόγο αυτό, καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας να παρακολουθήσουν τα δοκιμαστικά, τον αγώνα και τις απονομές, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η μακραίωνη παράδοση φιλοξενίας, που χαρακτηρίζει τους Κουμιώτες και τους κατοίκους της περιοχής, παραμένει και σήμερα ζωντανή.
Υποδεχόμαστε και καλωσορίζουμε τους διοργανωτές, τους αγωνιζόμενους, την τεχνική υποστήριξη και τους επισκέπτες και είμαστε βέβαιοι ότι θα απολαύσουν έναν συναρπαστικό αγώνα, αλλά και τη διαμονή τους στην πόλη μας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σάββατο 14 Μαϊου
Τα δοκιμαστικά θα ξεκινήσουν στις 11.30 το πρωί.
Κυριακή 15 Μαϊου
Ο δρόμος Κύμης-Παραλίας θα κλείσει από τις 10.30 το πρωί μέχρι τη λήξη του αγώνα.
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 11.30 το πρωί.
Οι απονομές στους νικητές θα γίνουν στις 3.00 το μεσημέρι στην πλατεία της Κύμης.

Σημείωση
Λεωφορεία του Δήμου θα μεταφέρουν τους θεατές από την Παραλία στα σημεία Κ.

Καλό αγώνα και καλή διασκέδαση.
Κύμη, 12/5/2016
Με εκτίμηση
Αλέξανδρος Ι. Θεοδώρου
Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου