Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εντυπωσιακός για άλλη μία φορά ο Στέργιος Μπίλας του ΝΟΧ

Εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά ο 15χρονος κολυμβητής του Ν.Ο.Χ., Μπίλας 

Στέργιος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών (ΟΠΕΝ) που έγινε στο κολυμβητήριο του Αλίμου στις 10,11 & 12 Ιουνίου. 
Λόγω των σχολικών εξετάσεων, αποφάσισε ο προπονητής κ. Κοτρώτσιος  να συμμετάσχουν οι κολυμβητές του μόνο την Κυριακή, 12 Ιουνίου, και σε ένα μόνο αγώνισμα  ο καθένας.
Στο αγώνισμα 50 μ ύπτιο ο αθλητής Στέργιος Μπίλας κολύμπησε στα προκριματικά, μπαίνοντας στον τελικό με τον 7ο χρόνο, 27.57. 
Μαζί με τον πρωταθλητή Ευρώπης Χρήστου Απόστολο, 5 ακόμη άνδρες και έναν έφηβο, ο παίδας του Ν.Ο.Χ. (και μικρότερος όλων) Μπίλας κολύμπησε στον τελικό του αγωνίσματος το απόγευμα της ίδιας μέρας. 
Κάνοντας μια απίστευτη κούρσα και σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ 27.00, ήρθε 6ος  εκπλήσσοντας όλους τους θεατές και τον σχολιαστή των αγώνων της NOVA SPORT, ο οποίος αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια στον μικρό Χαλκιδέο.
Στους αγώνες συμμετείχαν επίσης οι κολυμβητές  Νικάκης Παναγιώτης και Ρουμπής Δημήτρης στο αγώνισμα 100 μ ελεύθερο και  ο Παπαδημητρίου Νίκος στο αγώνισμα 1500 μ ελεύθερο, όλοι με ικανοποιητικές επιδόσεις.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου και οι έφοροι του τμήματος κολύμβησης συγχαίρουν τους αθλητές  και τους εύχονται καλή συνέχεια.

                                                              Η εφορία κολύμβησης