Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ιστιαία μαζί.. στη Γ΄ Εθνική .. !!!

Η ιστορία έχει σχέδια πιστεύουμε, σχέδια που η αίσθηση μας λέει ότι θα ολοκληρωθούν και θα δικαιώσουν τους Ευβοιώτες.
Η Αθλητική Ένωση Ιστιαίας προετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι στη Θήβα και  όλη στην Ιστιαία αλλά θα και σε όλη την Εύβοια, έχουν την πίστη ότι οι πρωταθλητές της θα τα  καταφέρουν και θα προχωρήσουν και τελικά του χρόνου θα μας εκπροσωπούν μαζί με τον ΑΟ Χαλκίς στην Γ¨ Εθνική.
Η Θήβα αυτή τη στιγμή είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένη, έχει έναν καταξιωμένο προπονητή (έναν Ευβοιώτη προπονητή) αλλά και σημαντικούς παίκτες που ανάμεσα τους είναι και Ευβοιώτες.
Μια ομάδα στιβαρή, προπονημένη, με συγκεκριμένη τακτική ανάπτυξη παιχνιδιού και δίκαια νομίζουμε ήδη έχει αναρριχηθεί στην Εθνική Κατηγορία.
Και αν και στο τελευταίο παιχνίδι της στο Καρπενήσι ξεκίνησε χαλαρά, νωθρά θα λέγαμε και βρέθηκε πίσω στο σκορ, τελικά επιβεβαίωσε  όλους όσους έλεγαν ότι πήγαν για διακοπές στην Ευρυτανική πρωτεύουσα, για να μη σχολιάσουμε και αυτούς που είπαν ότι έκανε και την… πλάκα της.
Η ομάδα της Ιστιαίας, αν και δεν θεωρείτε το φαβορί στο τελικό της παιχνίδι με την Θήβα, έχει δείξει ότι διαθέτει και θέληση, έχει και ψυχή αλλά και πάθος. Και βέβαια αυτά ίσως να μην έχουν ορατά αποτελέσματα στο γήπεδο, είναι παρόλα αυτά όμως από τα συστατικά στοιχεία που πρέπει να έχει μια ομάδα για να θεωρείται πετυχημένη και ελπιδοφόρα.
Αν και στο επερχόμενο παιχνίδι η ΑΕ Ιστιαίας θα βρεθεί να παίζει με δύο πολύ σημαντικές απώλειες ( έχασε τους Τόουφρε και Βασιλείου με κόκκινες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λαμίας), το έχουμε ξαναπεί πως ο Θανάσης Γουρνάς έχει το σημαντικό πλεονέκτημα ενός πλούσιου ρόστερ και πιστεύουμε πως θα βρει τους επάξιους αντικαταστάτες των δύο πολύτιμων παικτών της Ιστιαίας (όπως έκανε και στο πρόσφατο παρελθόν).
Η ομάδα της Βόρειας Εύβοιας θα πρέπει να πάει στη Θήβα λοιπόν, με πάθος και με πίστη για την νίκη. Και βέβαια θα πρέπει να παίξει με το βλέμμα στη νίκη, μια νίκη μονόδρομο πιστεύουμε, μιας και το άλλο παιχνίδι, αυτό στο Καρπενήσι, θα πρέπει να το χειριστεί σαν να μην υπάρχει μιας και… το ξαναλέμε, η ομάδα της Ιστιαίας πιστεύουμε πως έχει όλα εκείνα τα στοιχεία για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη, για να μείνουμε λίγο και στα εντελώς ρεαλιστικά δεδομένα, βγάζοντας έξω όλα όσα είπαμε πιο πάνω, για να περάσει η Ιστιαία στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, θα πρέπει ο Αίολος να πάρει τον Ολυμπιακό Λαμίας σε περίπτωση που η δική μας ομάδα δεν τα καταφέρει.
Αλλά η Ιστιαία «βολεύεται» και με μια απλή ισοπαλία, μιας και έχει το πλεονέκτημα των τερμάτων απέναντι στον Ολυμπιακό Λαμίας.  Έναν Ολυμπιακό που της «έκλεψε» τη νίκη μέσα σε ένα γήπεδο «χωράφι» (όπως το χαρακτήρισαν πολλοί) και όντας αναγκασμένη να παίζει όλο το δεύτερο μέρος με δέκα παίκτες ενώ έμεινε αργότερα με εννέα, χάνοντας δυο πολύτιμους αμυντικούς της.
Τώρα λοιπόν, στο τελικό παιχνίδι, η ΑΕ Ιστιαίας θα πρέπει να παίξει όπως περιγράψαμε πιο πάνω, αλλά και να δώσε σημαντικό βάρος στο να μη δεχτεί τέρμα. Να ενισχύσει το κέντρο της  και να βγαίνει ξαφνικά στην κόντρα.

Έχουμε ξαναπεί επίσης  ότι η Ιστιαία ζει ιστορικές στιγμές. Ιστορικές στιγμές μιας και ήδη η ομάδα της πόλης μας την έχει τοποθετήσει ανάμεσα στις πρωταθλήτριες του νομού μας. Και τώρα, την Κυριακή, καλείτε να αντιμετωπίσει μια ομάδα που εξ αρχής φαντάζει δύσκολη μιας και έχει τα στοιχεία αυτά που αναφέραμε πιο πάνω, αλλά και έχει εκτός από το πλεονέκτημα της έδρας και το πλεονέκτημα της «φόρας». Αήττητη μέχρι τώρα στους αγώνες σειράς και  με την βεβαιότητα της ήδη εξασφαλισμένης ανόδου, θα παίξει πιο πολύ για το… γόητρο και βέβαια χωρίς κανένα άγχος

Ιστιαία, μπορείς.
Η ιστορία είναι μπροστά σου. Η ευκαιρία είναι μπροστά σου.
Ήδη το πρώτο βήμα έχει γίνει. Βγήκες πρωταθλήτρια στην Εύβοια. Σε ένα πρωτάθλημα που δεδομένα είναι από τα καλύτερα και δυσκολότερα της χώρας μας, κατά ομολογία αντιπάλων προπονητών και παραγόντων.

Την Κυριακή λοιπόν έχεις την ευκαιρία για το δεύτερο βήμα, την ευκαιρία να κάνεις αυτό που φάνταζε μέχρι πρότινος σας θαύμα: να αλλάξεις θέση στην ιστορία αλλά και επίπεδο, να σε γνωρίσει όλη η Ελλάδα και να σε αναζητούν στις ιντερνετικές μηχανές αναζήτησης για την αθλητική σου πορεία,  και βέβαια να φέρεις κόσμο στην περιοχή μας.

Αναλύσαμε όμως και όλα τα στοιχεία πιστεύουμε που την φέρνουν κοντά στην άνοδο στη Γ΄ Εθνική.
Οπότε η ομάδα του Γουρνά καλείται να αντεπεξέλθει στο αντικειμενικά δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής και να περάσει για πάντα στην ιστορία και ο ίδιος αλλά και η ομάδα της ΑΕ Ιστιαίας και μαζί τους και η Ιστιαία ολόκληρη.
Ιστιαία μαζί.. στην Γ΄ Εθνική .. !!!
                  Ιστιαία, μπορείς… !