Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ευχαριστήριο των Παλαιμάχων Βόρειας Εύβοιας


ΔΕΛΤΙΟ Τύπου:... 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΕΠΣ Εύβοιας για αυτή την ωραία διαδρομή στο παρελθόν, που μας χάρισε διοργανώνοντας για πρώτη φορά πρωτάθλημα παλαιμάχων.
Να ευχαριστήσουμε τις ομάδες που συμμετείχαν στον πρωτάθλημα και ιδιαίτερα την ομάδα του Γιαλτραϊκού που παρόλο ότι είναι ένα μικρό απομακρυσμένο χωριό συμμετείχε κανονικά και με αξιοπρέπεια σε όλους τους αγώνες δίνοντας το παράδειγμα έτσι ώστε του χρόνου οι ομάδες να είναι περισσότερες.

Να ευχαριστήσουμε το Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού για την παραχώρηση των γηπέδων που αγωνισθήκαμε καθώς και τις ομάδες της περιοχής μας για τα αποδυτήρια που χρησιμοποιήσαμε.
Θερμά συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Ηρακλή Ψαχνών και της Ερέτριας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στους ομίλους τους.
Επίσης να ευχαριστήσουμε τον κ. Γιάννη Ρέτσα που πήρε πάνω του όλο το βάρος της διοργάνωσης, άγνωστης για όλους μας, όμως τα συμπεράσματα που βγάλαμε να είναι είναι οδηγός για τις επόμενες διοργανώσεις.
Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά τον καρδιολόγο Γεώργιο Μαν για τις υπηρεσίες που μας προσφέρει ανιδιοτελώς στους εντός έδρας αγώνες μας,

Ο Υπεύθυνος
Παλαιμάχων Β. Εύβοιας
Δημήτρης Σταματίου