Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Για 2η συνεχή χρονιά ο ΝΟΧ στα play off ανόδου

Η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδος, ανταποκρινόμενη στο ύψος των περιστάσεων, δείχνοντας την απαιτούμενη σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, κατάφερε την περασμένη Κυριακή 10/7 στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης να κερδίσει –έστω μέσω της διαδικασίας των μπαράζ- επάξια τη συμμετοχή της στα play-off της Α2, που θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα από 22-24 Ιουλίου σε κολυμβητήρια της Αττικής (μάλλον Αλίμου, Ηλιούπολης και Ν.Σμύρνης).

 Οι υδατοσφαιριστές μας, υπό τις οδηγίες του νέου τους έμπειρου και καταξιωμένου στο χώρο της υδατοσφαίρισης προπονητή Δημήτρη Σελετόπουλου, αντιμετώπισαν τον Ιωνικό και το Απόλλο, τις ομάδες δηλαδή που κατέκτησαν αντίστοιχα τις τρίτες θέσεις των άλλων δύο ομίλων, σε ένα σαφώς δυσκολότερο πρόγραμμα, καθώς έδωσαν -αναιτιολόγητα από τη διοργανώτρια ΚΟΕ- δύο κρίσιμους αγώνες την ίδια ημέρα, με διαφορά μόλις 7-8 ωρών ο ένας από τον άλλο, σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους, που έδωσαν πιο ξεκούραστα έναν αγώνα την Κυριακή και ένα τη Δευτέρα. Παρά τις ελλείψεις των Σ.Ορφανάκου (επαγγελματικές υποχρεώσεις) και Π.Γάτου (τιμωρημένος), με όπλα τη δυνατή άμυνα και τον πλουραλισμό στην επίθεση, καθώς σκόραραν σχεδόν όλοι οι παίκτες, οι πολίστες μας νίκησαν τον έμπειρο Ιωνικό 11-7 και παραχώρησαν ισοπαλία στο νεανικό σχήμα του Απόλλο 8-8 στα τελευταία δευτερόλεπτα.

 Έτσι, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (!) ο ΝΟΧ, ο οποίος κατέκτησε με 4 βαθμούς την πρώτη θέση στα μπαράζ (λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων, ισοβαθμώντας με το Απόλλο, που κέρδισε τον Ιωνικό), πέτυχε με συνέπεια και πάλι τους φετινούς στόχους του, που ήταν η παραμονή στην Α2 και η πρόκριση στην τελική φάση, έχοντας τη δυνατότητα να διεκδικήσει πια χωρίς άγχος και την άνοδο στην Α1.

Στην αποστολή της ομάδας του Ν.Ο.Χ. στα μπαράζ, που διεξήχθησαν στο Κολυμβητήριο της Ν. Σμύρνης, συμμετείχαν οι υδατοσφαιριστές: Δημήτρης Πουλής, Αντώνης Τρίκας και Βασίλης Αλαφάκης (τερματοφύλακες), Αλέξανδρος Καψοκόλης (3 γκολ), Τάκης Παλαιολόγος, Μίμης Αληχανίδης (3 γκολ), Γιάννης Αλαφάκης (αρχηγός, 1 γκολ) Παύλος Μερκουριάδης (4 γκολ), Νίκος Κοκκάλας (3 γκολ), Κωνσταντίνος Μπουρνάζος (4 γκολ), Νίκος Μερκουριάδης (1 γκολ), Δημήτρης Πολίτης, Δημήτρης Ράζος, και οι ταλαντούχοι έφηβοι Νικόλας Οικονόμου και Ορέστης Τριανταφύλλου. Προπονητής: Δημήτρης Σελετόπουλος, έφορος τμήματος υδατοσφαίρισης Δημήτριος Μαμάκος.

Τέλος, μετά τη σημερινή προγραμματισμένη κλήρωση στα γραφεία της ΚΟΕ για την ανάδειξη των ομίλων των play-off της Α2 κατηγορίας (Final 8), προέκυψαν τα εξής:
Πρώτος όμιλος:  Ν.Ο.Χαλκίδος, Απόλλων Σμύρνης, ΝΟ Χανίων, ΝΑΟ Κέρκυρας.
Δεύτερος όμιλος: Πανιώνιος, ΝΟΠατρών, Απόλλο, Νηρέας Γέρακα.
Από κάθε όμιλο προκρίνονται στα ημιτελικά οι πρώτες δύο ομάδες. Κατόπιν οι δύο ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της κατηγορίας, είναι και αυτές που την επόμενη σεζόν θα αγωνίζονται στην Α1.
Η Διοίκηση και όλη η οικογένεια του Ν.Ο.Χ. συγχαίρει το νέο προπονητή Δημήτρη Σελετόπουλο και τους υδατοσφαιριστές του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδoς, για αυτή τη νέα επιτυχία και ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της προσπάθειάς τους, στο πιο ανταγωνιστικό και πιο εντυπωσιακό πρωτάθλημα (Α2), γιατί όχι σύντομα να πανηγυρίσουμε και την άνοδο στην Α1! Καλούμε όλους τους αγνούς φιλάθλους της υδατοσφαίρισης και του Ν.Ο.Χ., να σταθούν στο πλευρό της ομάδας στους τελευταίους αγώνες του, από 22-24/7 στην Αθήνα.
                                                                             
                                                              Η εφορία υδατοσφαίρισης