Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ελεύθερος ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος

Στη δεύτερη περίοδο του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας, ένας  απο τους σημαντικούς παίκτες που απέκτησε η ΑΕ Ιστιαίας, ήταν και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
Η συμμετοχή του ήταν πιστεύουμε καταλυτική στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Εύβοιας,  όσο και στην άνοδο στην Γ΄ Εθνική που ακολούθησε τα μπαράζ.
Μάλιστα ο Παναγιώτης ήταν απο αυτούς που ήταν πάντα στην βασική ενδεκάδα και σκόρασε και δύο φορές, με δυό πολύ όμορφα γκολ.

Εμείς σε επικοινωνία με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, μας πληροφόρησε πως είναι και επίσημα ελεύθερος και σε διαπραγματεύσεις με ομάδες για το που θα καταλήξει στη νέα σεζόν.
Στη συνομιλία που είχαμε με τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, ανάμεσα στα άλλα μας τόνισε: «θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τον κύριο Ιωάννη Αναγνώστου για την συνεργασία μας  και τον υπέροχο κόσμο της Ιστιαίας για τις ανεξίτηλες στιγμές που μου χάρισε».
Να θυμίσουμε οτι ο Παναγιώτης, εκτός απο την ΑΕ Ιστιαίας, στο παρελθόν υπήρξε στα ρόστερ του Εθνικού  Πειραιώς, Εθνικού  Φιλιππιάδας, Αναγέννησης Άρτας, ΠΑΟ Ρούφ, ΑΠΟ Κερατσινίου, Ελλάς Ποντίων, ΑΕ Ζεφυρίου και Βελισσαρίου Ιωαννίνων.