Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φιλικό ΑΕ Ιστιαίας - Λεβαδειακός Κ20: 2-1

Συνεχίζει την προετοιμάσια της η ΑΕ Ιστιαίας και στο γήπεδο της πόλης νίκησε σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα Κ20 του Λεβαδεικού με  2-1.
Η ομάδα της Ιστιαίας πίεσε από νωρίς και κατάφερε να προηγηθεί στο 20΄ με τον Αργύρη Στεργίου μετά από πάσα του Γεωργίου, 1-0.
Στη συνέχεια και οι δυό ομάδες έχασαν ευκαιρίες να σκοράρουν, με τους γηπεδούχους να το καταφέρνουν στο 45+ με τον Γεροκωνσταντή,2-0, σκορ με το οποίο και ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος έπεσε η απόδοση της Ιστιαίας και  δέχτηκε γκολ στο 75΄ με τον Δαρτσίνη, ενώ κινδύνευσε  και να έλθει το παιχνίδι στα ίσια όταν στο 90΄ ο Φάσσας πλάσαρε αλλά ο Παναγιωτόπουλος κατάφερε να μπλοκάρει και να κρατήσει το σκορ.

Στο παιχνίδι δοκιμάστηκαν από πλευράς Ιστιαίας  δύο αμυντικοί, οι Αγοραστός  και Γιαννακόπουλος, οι οποίοι πιθανά και να συμμετέχουν μελλοντικά  στο ρόστερ της ομάδας.

Α.Ε. Ιστιαίας (Γουρνάς):
Μπιμπάι Μ, Μπουργκουρίδης, Βασιλείου, Τόουφρε, Πουταχίδης, Στεργίου Η, Στεργίου Α, Στασινόπουλος, Γεροκωνσταντής, Μπιμπάι Ι, Γεωργίου, Θόρια, Κουκούρας, Πανάκης, Δαμάσκος, Ανέστης Β, Ανέστης Χ, Μαυρούτσικος, Γλύκος, Παναγιωτόπουλος, Μιχαηλίδης, Τσαούσης, Αγοραστός, Γιαννακόπουλος.

Λεβαδειακός Κ20 (Λιόντος):
Σαλάι, Βυθούλκας, Γεωργακόπουλος, Δαρδαμάνης, Δρατσίνης, Μερεντίτης, Μύθης, Παπαθεοδώρου, Φώτος, Ζιμπέρι, Μιτακίδης, Πορής, Σαραντίδης, Γρηγοριάδης,
Κάντας, Λαμστρελάρι, Μέσι, Μπούσιας, Νίκας, Σβέρκος, Φάσσας, Λιάγκας, Λύτρας.