Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πάρτυ ΜΑΥΡΙΚΑΚΑΝΑ 2016 στα Ελληνικά, για 6η χρονιά

Για ΕΚΤΗ ( 6 !!!  ) συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Αυγούστου, το πάρτι της ομάδας των Ελληνικών στην παραλία Μαύρικας.
Το πάρτι  για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε δειλά πριν από έξι χρόνια και τελικά  εξελίχθηκε σε θεσμός.

Φέτος πραγματοποιήθηκε για μια φορά ακόμα με την εθελοντική δουλειά ανθρώπων του χωριού και της ομάδας του ΑΟ Ελληνικά, που καθάρισαν τον χώρο της παραλίας, έστησαν μπαρ και χώρο για τον DJ που συνόδευσε όλο το βράδι τους παρευρισκόμενους στους ρυθμούς παραδοσιακών, μοντέρνων ελληνικών και ξένων ρυθμών.
Στην παραλία Μαύρικας, παρά το πολύ δυνατό κρύο που είχε, μαζεύτηκαν πάρα πολλοί φίλοι της ομάδας των Ελληνικών και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και ενίσχυσαν με την παρουσία τους την ομάδα του ΑΟ Ελληνικά. Άλλοι κάθισαν  στα τραπέζια που υπήρχαν, άλλοι στην αμμουδιά κάνοντας βραδινό μπάνιο και άλλοι έπαιξαν βόλεϊ στα φιλέ της παραλίας.
Πυροσβεστικό όχημα υπήρχε στην παραλία  σε επιφυλακή, για παν ενδεχόμενο.
Όλο το προεδρείο της ομάδας ήταν παρών, σέρβιρε ποτά ή έψηνε σουβλάκια και ήταν και η ψυχή της βραδιάς αφού με το κέφι τους παρέσυραν στο χορό τους φίλους της ομάδας που για 6η  χρονιά επισκέφτηκαν και τίμησαν τον θεσμό του PARTY MAVRICANA !!!

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ πάνω στη φωτογραφία που ακολουθεί