Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με το δεξί ξεκίνησε την προετοιμασία της η ΑΕ Ιστιαίας, 3-0 τον Ηρακλή Ψαχνών

Χτές Σάββατο 13 Αυγούστου, η ομάδα της ΑΕ Ιστιαίας ξεκίνησε και επίσημα την νέα σεζόν 2015 – 16 στην οποία και θα αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική.
Έτσι, κάτω από τα βλέμματα πολλών φίλων της ομάδας που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Ιστιαίας, έγινε Αγιασμός αλλά και το πρώτο φιλικό της παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών, ενόψει το πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.
Η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού παρευρέθηκε στον Αγιασμό αλλά και  τίμησε με πλακέτα την ομάδα της πόλης μας για την μεγάλη της επιτυχία  (για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης), να συμμετέχει στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.
Επίσης η κα Λίνα Ευσταθίου – Σπανού  έδωσε τιμητική πλακέτα και στον γερόλυκο της ομάδας Χρήστο Καρατσόλια, για την όλη του προσφορά στις επιτυχίες της ΑΕ Ιστιαίας.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών, με διαιτητή τον κ. Πόγκα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της Ιστιαίας έδειξε την ανωτερότητά της έχοντας την κατοχή, την πρωτοβουλία αλλά και τις φάσεις και  νίκησε με 3-0.
Και ο Ηρακλής όμως έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, διεκδικώντας σε όλο τον αγώνα ένα καλύτερο  αποτέλεσμα και σίγουρα θα είναι από τις ομάδες που  απ ότι έδειξε στο χτεσινό παιχνίδι, θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α΄  Εύβοιας.

Η Ιστιαία, ξεκίνησε από νωρίς τις ευκαιρίες.
Στο 11΄  σε φάουλ που έγινε στον Βασίλη Ανέστη, το εκτέλεσε ο Θώρια και με απευθείας σουτ βρήκε το κάθετο του Ηρακλή.
Στο 13΄ ο Τσαούσης με σέντρα βρήκε τον Κουκούρα μέσα στην μικρή περιοχή και εκείνος με κεφαλιά, τερμάτισε πάνω από το οριζόντιο.
Στο 24΄ ο Τσαούσης με κάθετη μπαλιά βρίσκει και πάλι τον Κουκούρα που με πλασέ στέλνει την μπάλα στα πόδια του Ανδρούτσου,  πορτιέρο του Ηρακλή.
Στο 31΄ ο Βασίλης Ανέστης  μπαίνει στην περιοχή και κάτω από την πίεση της άμυνας του Ηρακλή, εκτελεί σουτ που βγαίνει λίγο άουτ.
Στο 48΄ ο Αργύρης Στεργίου σουτάρει από κοντά σχετικά και η μπάλα αποκρούεται από τον γκολκήπερ του Ηρακλή, η μπάλα στρώνεται στον Γεροκωνσταντή και εύκολα εκείνος βρίσκει τα δίχτυα του Ανδρούτσου, κάνοντας το 1 – 0.
Στο 53΄ ο Γεροκωνστατής με σουτ στέλνει την μπλάλα στα πόδια του Ανδρούστου.
Στο 56΄ η μπάλα βγαίνει πάνω από το οριζόντιο μετά από σουτ του Αρ. Στεργίου.
Στο 69΄ ο πορτιέρο του Ηρακλή βγαίνει άστοχα από την περιοχή να πιάσει την μπάλα και ο Αργ. Στεργίου μπροστά στο αφύλακτο τέρμα, βρίσκει τα δίχτυα για δεύτερη φορά, 2 – 0.
Στο 77΄ , ο Γκούρλας βρίσκεται κοντά στην τελική γραμμή αλλά χάνει την ευκαιρία να σκοράρει.
Στο 82΄ ο Τίτο Μπιμπάι εκτελεί κόρνερ και ο Ηλίας Στεργίου με κεφαλιά βρίσκει τα δίχτυα του Ηρακλή, 3 – 0.
Στο 85΄ ο Μηχαηλίδης εκτελέι μακρινό σουτ που με τα ακροδάχτυλα ο πορτιέρο του Ηρακλή στέλνει την μπάλα στο κάθετο  και από εκεί αυτή βγαίνει κόρνερ.

Α.Ε. Ιστιαίας: 
Μπιμπάι Μ., Μπουργκουρίδης, Τσαούσης, Τόουρφε, Πουταχίδης, Ανέστης Β., Κουκούρας, Στασινόπουλος, Θόρια, Ανέστης Χ., Νικολέτος, Δαμάσκος, Μαυρούτσικος, Βασιλείου, Γλύκος, Στεργίου Η., Στεργίου Α., Μπιμπάι Ι., Γεροκωνσταντής, Γεωργίου, Παναγιωτόπουλος, Μιχαηλίδης.

Ηρακλής Ψαχνών: 
Ανδρούτσος, Βογιατζής, Σκριβάνος, Φραντζέσκος, Γκούρλας, Γκάβαλης, Ντούμας, Σκριβάνος, Μουτουσίδης, Τουρκοχωρίτης, Παπαδόπουλος, Στούπας, Μαρίνος, Χρόνης, Δούλος, Βλάσης, Μαναρίτσας, Τσαμασφύρας

ΔΕΙΤΕ πλούσιο φωτορεπορταζ κανοντας κλικ πανω στη φωτογραφια που ακολουθει