Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σε φουλ προετοιμασία ο ΑΟ Αυλωναρίου

Σε εντατικούς ρυθμούς μπήκε η προετοιμασία του ΑΟ Αυλωναρίου. Ξεκίνησαν και οι παίκτες που λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν είχαν δώσει το παρόν στην έναρξη κι έτσι ο Γιώργος Κρόκος έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του εδώ και ένα επταήμερο.  Απομένουν άλλες 3-4 προσθήκες ακόμα από μεταγραφές με τις δύο να είναι σημαντικοί ποδοσφαιριστές με εμπειρία στην μεγάλη κατηγορία.
Παρόν καθημερινά και το Δ/ Σ της ομάδας που φροντίζει τα πάντα. Δεν λείπει  φυσικά και ο Πρόεδρος της ομάδας Περικλής Κούκης  από τον οποίο βρήκαμε την ευκαιρία και πήραμε δηλώσεις σχετικά με τον φετινό ΑΟΑ:  '' Είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία της προετοιμασίας ειδικά τώρα που είναι όλοι παρόντες. Η φετινή μας προσπάθεια θα είναι μια καλύτερη πορεία από την περσινή και πιστεύω να τα καταφέρουμε. Για τις μεταγραφές που με ρωτάτε βρισκόμαστε σε επαφή με δυο παίκτες που έχουν παραστάσεις στην Α' κατηγορία και αν όλα πάνε καλά θα σας τις ανακοινώσω τις προσεχείς μέρες''

Ικανοποιημένος είναι και ο προπονητής Γιώργος Κρόκος ειδικά τώρα που έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και πιο ικανοποιημένος είναι από την διάθεση που δείχνουν όλοι στην σκληρή δουλειά. ''Συνεχίζουμε μας είπε και τα φιλικά ενώ έχουμε και τους δύο αγώνες κυπέλλου σε κοντινές ημερομηνίες που θα μας βοηθήσουν ώστε να είμαστε πιο έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος''.